20
sept

Slim en betaalbaar voldoen aan de Arbowet

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 3153
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Onderzoek van GfK toont aan dat veel werkgevers niet weten dat zij verplicht zijn hun werknemers periodiek een PMO aan te bieden. Om aan de verplichtingen te voldoen zónder hoge kosten, heeft ArboNed het ePMO ontwikkeld. Een slim, snel en betaalbaar online PMO dat werkgevers voor slechts € 25 per werknemer kunnen afnemen.

Slim en betaalbaar voldoen aan de Arbowet

Else Slegers, directeur Midden en kleinbedrijf van ArboNed vertelt: 'Het ePMO geeft werkgevers inzicht in de fysieke en mentale gezondheid van hun mensen en hoe werk dat beïnvloedt. Zo krijgen zij direct inzicht in welke risico’s het bedrijf loopt op verzuim, en advies hoe die risico’s verkleind kunnen worden. Want verzuim betekent gedoe en extra kosten, waar ondernemers niet op zitten te wachten.'

Zo werkt het ePMO

Werkgevers kunnen de online gezondheidscheck direct regelen. Na aanmelding, start het onderzoek vrijwel onmiddellijk. 'Werknemers vullen online een vragenlijst in, waar en wanneer het ze uitkomt. Na de vragenlijst ontvangen zij direct hun persoonlijke gezondheidsrapport, alleen zij kunnen dit inzien. Naar aanleiding van het rapport kunnen de werknemers vragen stellen aan onze vitaliteitsexperts. Heeft een bedrijf meer dan 15 werknemers in dienst, dan kan de werkgever een groepsrapportage aanvragen met toelichting en een advies van onze vitaliteitexperts', aldus Slegers.

beeld: pixabay

Waardeer dit blogbericht:
0

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32