16
jan

Wie zijn de finalisten van de HR Talent of the Year?

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 3195
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Aanstaande vrijdag 19 januari is het zover; de finale van de HR Talent of the Year awards! Om alvast kennis te maken met de HR-talenten die vrijdag strijden voor die begeerde titel, vroegen wij hen zich aan jullie voor te stellen en aan te geven waarom zij HR Talent of the Year willen winnen. Dit zijn hun antwoorden!

Naast de HR-talenten die zich hier voorstellen, zitten ook Bob van Rooijen en Nanou Naber in de finale.

Roos Olgers

Mijn naam is Roos Olgers en ben iemand met veel interesses. Ik houd erg van gezelligheid en ga in mijn vrije tijd graag naar festivals en concerten in binnen- en buitenland. Ik houd ervan om mensen te boeien, te binden en te verbinden, zonder dat ik daar opdringerig in wil zijn. Zo sta ik in het leven. Het zijn voor mij persoonlijk belangrijke drijfveren, maar die zijn uiteraard ook belangrijk in mijn werk. Ik wil mensen stimuleren om het beste uit  zichzelf en uit elkaar te halen. Telkens als dat gelukt is, geeft mij dat persoonlijk veel voldoening.

Dat is ook de reden waarom ik HR Talent of the Year wil worden. Als ik erin slaag om die titel in de wacht te slepen, voelt dat uiteraard als erkenning. Dan hebben anderen gezien wat ik met het bovenstaande bedoel. Maar dat is uiteraard niet het belangrijkste voor mijn HR-rol. Als ik er in slaag om met mijn aanpak individuen, organisaties en mezelf te laten groeien, is mijn missie geslaagd. Het winnen van de titel is voor mij dan een stimulans om op de ingeslagen weg verder te gaan.

Lisa Vedder

Ik krijg de opdracht ‘stel jezelf voor in een korte krachtige persoonlijke tekst’ en het eerste wat ik denk is: zonder in clichés te vervallen. Leuke uitdaging, daar houd ik van. Nu weten jullie al één ding over mij, maar wat moeten jullie nog meer weten? En dan denk ik niet aan ‘Lisa Vedder’, ‘HR Adviseur’ of ‘Sociologie gestudeerd’; dat hebben jullie zelf al gevonden, toch? In de eerste plaats ben ik moeder van een zoontje van bijna 1,5 jaar, ben ik partner van meneer Vedder en houd ik van dansen. Dansen als in klassiek ballet. Daarbij ben ik een hard werkende HR-professional met hart voor de zaak en het HR-vak én een flinke dosis ambitie. Ambitie om organisaties te laten groeien en tegelijkertijd voor te bereiden op de toekomst, maar ook om zelf te groeien en toekomstbestendig te zijn. Mijn hart gaat sneller kloppen van complexe organisatorische vraagstukken, waarbij ik op strategisch niveau uitgedaagd word om mee te denken en het management van advies voorzie. Ik ben van toegevoegde waarde omdat ik in de eerste plaats eerlijk en realistisch ben met een kritische noot en een vleugje humor waar nodig. En tevens beschik ik over een sterk conceptueel- en analytisch denkvermogen. Ik ben meer een specialist, maar verlies de verbinding met en naar de werkvloer niet uit het oog. Ik schroom niet om de handen uit de mouwen te steken en met de voeten in de spreekwoordelijke klei te staan. Dat maakt mij als HR-professional en bovenal als mens uniek. Wat mij denk ik nog meer uniek maakt, is dat ik het een mooie waardering van mijn kwaliteiten zou vinden als ik de HR Talent of the Year award zou winnen op 19 januari 2018, maar dat dit geen absolute must is voor mij. Begrijp me niet verkeerd, ik ga hard mijn best doen om die felbegeerde award te winnen, maar het gaat  niet altijd om de winst. Voor mij is de leerervaring die ik tot nu toe heb opgedaan in de verschillende fases van deze competitie zo waardevol, dat dat al als een hele overwinning voelt. 

Jorine Kikkert

Mijn naam is Jorine Kikkert en…… Ik ben vast niet de enige die het lastig vindt om zichzelf op papier te introduceren. Het is natuurlijk een handige eerste indruk, maar ik ben toch meer van het persoonlijke. Op o.a. mijn LinkedIn kun je al veel feiten over mij vinden; opgegroeid in Brabant, Bedrijfskunde gestudeerd in Nijmegen en Amsterdam, ondertussen druk geweest met diverse leuke bijbanen, een bestuursjaar en (buitenlandse) stages. En op dit moment begeef ik me in mijn eerste jaren op de  uitdagende (HR-)arbeidsmarkt.

Maar als ik terugkijk en al het bovenstaande met elkaar verbind, zie ik dat die kleine stapjes vooral samen het grotere verhaal vormen. Ik heb ontdekt dat het me energie geeft om met mensen te verbinden, en vanuit die verbinding mensen in beweging te krijgen en dingen voor elkaar te krijgen. Dit is iets dat ik leuk vind en bij me past, maar wat naar mijn idee ook erg waardevol is binnen een bedrijf. Ontwikkelen en vooruitgaan werkt pas echt als je dat samen doet. Daarnaast verwonder ik me graag over alledaagse dingen en blijf ik nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen in de (HR-)wereld. Dit zorgt ervoor dat ik in staat ben om anders te denken.

En waarom ik graag de HR Talent of the Year Award wil winnen? Ik ben overtuigd dat deze mooie award me helpt om meer impact te hebben. HR hoeft niet, zoals veel mensen wel nog steeds denken, perse te maken te hebben met grijze haren en jarenlange ervaring. Ik geloof erin dat het juist tegenwoordig veel meer gaat om anders-denken en geloven in je eigen-wijsheid. Door de award te winnen, hoop ik mezelf op dat gebied verder te ontwikkelen en deze boodschap te kunnen verspreiden.

Iris Zonneveldt

Mijn naam is Iris Zonneveldt, 29, sinds mijn 23e ben ik ondernemer. Wij maken HR-tech voor performance en development van medewerkers en teams. Met veel plezier draag ik dagelijks bij aan de digitalisering van HR bij onze klanten én leer ik zelf hoe het is om teams aan te sturen en te laten ontwikkelen.

Het lijkt me een beloning om HR Talent of the Year te worden omdat ik dagelijks bezig ben om het HR-vak vorm te geven op basis van mijn brede, multidisciplinaire ervaring. Met mijn achtergrond en focus ben ik geen typische HR-professional maar wel gek op alles wat met HR te maken heeft. Ik geloof dat bedrijven groeien (in innovativiteit, omvang, kwaliteit) als mensen in hun kracht staan. Ik zie dat in mijn eigen snelgroeiende bedrijf: de juiste mensen in het juiste team kunnen ontzettend mooie resultaten neerzetten. Daar houd ik van en ik vind het een feest om technologie te ontwerpen die daar aan bijdraagt. Ik geloof in experimenteren en continu leren en dat maakt ook dat ik mezelf altijd blijf ontwikkelen.

Evelien Veenman

Hoi!

Ik ben Evelien, woon en werk in hartje Utrecht en ben een werkgeluk enthousiasteling! Wat mij als HR-professional onderscheidt is mijn tomeloze enthousiasme, persoonlijke benadering en dat ik in staat ben om buiten de kaders te denken. In mijn huidige baan mag ik mijn passie uitvoeren als 'Chief Happiness Officer'. Ik heb Culturele Maatschappelijke Vorming gestudeerd aan de HvA en een minor Training en Coaching gedaan. In mijn vrije tijd hardloop ik graag door de parken van Utrecht, knuffel ik met mijn neefje Felix en nichtje Samijn en ga ik uit eten met vriendinnen.

Graag maak ik door middel van kleine interventies de wereld om mij heen een beetje beter. Ik geloof dat als iedereen dit doet, zowel in werk- als privésfeer, we de wereld een stukje mooier kunnen maken!

Waarom zou ik graag de HR Talent of the Year Award winnen?
Zodat ik een vliegende start kan maken in 2018, mijn netwerk kan uitbreiden en de boodschap van werkgeluk kan verspreiden. De opleidingscheque zorgt ervoor dat ik in 2018 een verdiepingsslag kan maken in mijn professionaliteit. In het algemeen zou de award een mooie kroon zijn op mijn dagelijkse werkzaamheden!

Annemiek Dekker

Als HR consultant zie ik dat ons vakgebied in ontwikkeling is. De werknemer neemt een steeds belangrijkere rol in binnen organisaties, waardoor ons vakgebied verandert naar een strategisch onderdeel van de business. 

Als HR-professional vind ik het belangrijk om ontwikkelingen in het vakgebied en maatschappelijke thema’s toe te passen in mijn werk van dag tot dag. Mijn ambitie is om voor klanten het verschil te maken door HR-vraagstukken te benaderen in de volle breedte van het speelveld en impact te maken binnen de organisatie. Daarnaast streef ik er als jonge professional naar om mijzelf elke dag verder te ontwikkelen en uit te blijven dagen.

De HR Talent of the Year verkiezingen zijn tot nu toe leerzaam geweest en ik zou graag de eerste prijs winnen, zodat ik mijzelf nog verder kan ontwikkelen met het intensieve trainingstraject dat wordt aangeboden. Bovenal zou het een enorme eer zijn om mijzelf HR Talent of the Year te kunnen noemen!

Waardeer dit blogbericht:
0
Getagged in: Arbeidsmarkt Leren

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32

Reacties