19
mei

Nieuwsflits HR Talent of the Year

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2142
  • 0 reactie
  • Afdrukken

De vierde editie van HR Talent of the Year komt er weer aan. Ben jij of ken jij het HR talent van het jaar? Nomineer dan nu!

De awards staan in het teken van talent, innovatie & verbinding. Want talent alleen is niet voldoende. Het vraagt visie, ondernemerschap en impact om vernieuwende keuzes te maken en de weg vrij te maken naar de top van HR Nederland. Wij bieden HR helden en voorbeelden van nu en de toekomst een podium. Nomineer nu!

Terugblik editie 2015

Lees hier de ervaringen terug van Laurence van Tuijl en Irma Vermeulen, de winnaars van vorig jaar.  Laurence won een baan als HR-adviseur bij De Brauw Blackstone Westbroek en Irma mocht deelnemen aan het HR Development Program van RaymakersvdBruggen.

Prijzen

Houd vooral de website HR Talent of the Year in de gaten, want binnenkort lees je meer over de prijzen van dit jaar. We kunnen in ieder geval al bekendmaken dat je dit jaar weer deelname aan het HR Development Program van RaymakersvdBruggen kunt winnen.

 

Waardeer dit blogbericht:
0

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32