10
nov

HR talent of the Year Awards: de finalisten zijn bekend!

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 3372
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Gisteren was de halve finale van de HR talent of the Year Awards 2015. Een spannende dag voor de halve finalisten. De ochtend stond in het teken van een business case. De overgebleven halve finalisten pitchten hun visie in de middag  Wie er door zijn naar de finale op 20 november, lees je in dit artikel.

Elk jaar strijden HR starters en young professionals voor de titel HR talent of the Year. Door middel van interessante visies over de toekomst van werk, robotisering en de rol van HR werd de eerste selectie gedaan. Deze visies lees je hier (starters) en hier (young professionals).

De tweede selectie, de halve finale, vond gisteren plaats op het hoofdkantoor van Yacht. (Bekijk hier een impressie van de dag.) De halve finalisten werkten aan een case over het nemen van regie over je loopbaan: 'Wat moet er gebeuren om mensen maximaal te ondersteunen bij het nemen van verantwoordelijkheid en het tonen van eigenaarschap?' Nadat de bevindingen werden gepresenteerd, werd een selectie gemaakt van starters en young professionals die door mochten naar de pitches in de middag.

De finalisten

Na de pitches werd het voor de overgebleven halve finalisten spannend. Vanmorgen kregen zij te horen of ze door waren naar de finale. De gelukkigen in de categorie HR starters zijn Laura Breugem, Annemieke de Hoop, Carlijn Tijssen en Laurence van Tuijl. Gefeliciteerd! Van de young professionals zijn Joyce Haamans, Wouter Hofstede en Irma Vermeulen door naar de finale. Bekijk de profielen en visies via deze link.

De finale bijwonen

Wil jij de finale op 20 november bijwonen? Bestel dan nu alvast je ticket via deze link. Tijdens de finale werken de HR starters aan een business case van De Brauw Blackstone Westbroek. Zij maken kans op een baan als junior HR adviseur bij dit advocatenkantoor.

De young professionals werken aan een business case van RaymakersvdBruggen. De hoofdprijs voor deze categorie is deelname aan het HR Development Program van RvdB.

Beeld: Pixabay/PublicDomainPictures

Waardeer dit blogbericht:
0

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32