13
feb
0

Het effect van social media

Geplaatst door op in Artikelen

In de huidige dynamische wereld heeft het individu een steeds grotere invloed op het collectief. Social media brengt eenieder in de positie om invloed te hebben op de communicatie van mensen, groepen en organisaties. Geen aandacht hebben voor deze invloed betekent effectiviteit verliezen en dat kan problemen opleveren.

Doorgaan met lezen
Getagged in: Beleid Social Media Trends
Hits: 2840
07
dec
0

Social media code: niet verplicht, wel verstandig

Geplaatst door op in Artikelen

Social media zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze maatschappij. De mogelijkheden voor bedrijven om hiervan te profiteren zijn oneindig. Zo kunnen bedrijven bijvoorbeeld vacatures plaatsen op LinkedIn, belangrijke bedrijfsprestaties delen met volgers op Twitter en klantrelaties verbeteren via Facebook. Ondanks alle kansen die social media bieden, valt niet te ontkomen aan de negatieve gevolgen van het gebruik door werknemers.

Doorgaan met lezen
Hits: 6147
01
dec
0

7 tips voor freelancers om social media goed te gebruiken

Geplaatst door op in Artikelen

De afgelopen jaren is het gebruik van sociale media explosief gestegen. Hoewel de groei inmiddels afneemt, blijkt uit het Nationale Social Media Onderzoek 2014, uitgevoerd door onderzoeksbureau Newcom Research & Consultancy, dat negen van de tien Nederlanders gebruikmaakt van sociale media (Boekee et al. 2014). De kans is dus groot dat jouw klant ook een van die negen is. Maar hoe bepaal je hoe jij als freelancer sociale media effectief kunt inzetten?

Doorgaan met lezen
Hits: 4223
18
feb
0

Social media en Internal Branding: een winnende combinatie

Geplaatst door op in Artikelen

De tijd dat merken mooie verhalen konden vertellen zonder dat deze gecontroleerd werden op juistheid, ligt gelukkig ver achter ons. Klanten informeren elkaar tegenwoordig razendsnel. Via social media wordt enthousiasme over een merk met vele volgers gedeeld en worden merken die gebakken lucht verkopen genadeloos afgestraft.

Doorgaan met lezen
Getagged in: Social Media Trends
Hits: 2579