11
juni

3 vragen aan...MyForms

Geplaatst door op in HRtech
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 3218
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Ook MyForms is van de partij op het HR Tech Event. MyForms helpt talent te ontdekken én te ontwikkelen in je organisatie. We vroegen ze hoe ze HR kunnen bijstaan en waarom het ontdekken van talent zo noodzakelijk is.

Stel jezelf voor!
Wij zijn MyForms. Een jong en enthousiast bedrijf met een flexibel en gemakkelijk te gebruiken talent management-oplossing. Met onze E-HRM software willen we onze klanten ondersteunen bij het beoordelingsproces (inclusief 360-gradenfeedback) en helpen bij het maken van hun strategische personeelsplanning. MyForms zorgt ervoor dat iedere medewerker zelf de regie over eigen loopbaan krijgt en optimaal gebruikmaakt van zijn of haar talenten. Maar het maakt ook dat organisaties op elk willekeurig moment inzicht hebben in de aanwezige talenten en potentieel. Oftewel, toekomstbestendig met menselijk kapitaal.

Wat maakt jullie zo innovatief op HR tech gebied?
Wij zijn innovatief wat betreft de flexibiliteit van de software. Flexibiliteit in de zin, dat organisaties in staat zijn om hun eigen HR-beleid -  betreffende performance management - tot op detail onder te brengen in MyForms. MyForms is daarin niet leidend, maar het HR-beleid.

De traditionele cyclus en beoordelingssystemen geven vaak onvoldoende ‘real-time’ inzicht en zijn vaak star. De omstandigheden van medewerkers veranderen regelmatig. Ze zijn werkzaam in verschillende teams, hebben steeds vaker met andere leidinggevenden te maken of opereren binnen zelfsturende teams.

Medewerkers zijn de bepalende factor voor het bereiken van bedrijfsdoelen. Daarom wil je op elk moment weten welke talenten en expertises er nodig zijn. Goede online technologie is hierin onmisbaar. Met onze intuïtieve E-HRM oplossing helpen wij leidinggevenden, directie en HR continu inzicht te hebben in de prestaties van medewerkers en wordt duidelijk of er optimaal gebruik wordt gemaakt van de aanwezige talenten. Zo weet je waar medewerkers staan en baseer je het toekomstbestendige personeelsbeleid altijd op de juiste informatie.

Waarom is MyForms onmisbaar voor HR?
De arbeidsmarkt verandert van dag tot dag. 'Een leven lang' werken bij dezelfde werkgever is niet meer van deze tijd. Mobiliteit en flexibiliteit heersen op de arbeidsmarkt. Om mee te kunnen blijven gaan met deze veranderende en concurrerende arbeidsmarkt, is het van groot belang dat werkgevers een goed beeld hebben van de talenten en prestaties van hun medewerkers, zodat ze hen continu nieuwe uitdagingen kunnen bieden en helpen bij hun verdere ontwikkeling. Gebruiksvriendelijke digitale ondersteuning bij het vastleggen van werkprestaties en gevolgde trainingen en opleidingen, optekenen van evaluaties, verzamelen van (continue) feedback van collega's en klanten zijn 'een must' binnen modern HR. MyForms levert een geweldig platform hiervoor!

Waardeer dit blogbericht:
0

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32

Reacties