30
juni

De nieuwe criteria voor de HRtop100

Geplaatst door op in Artikelen
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2278
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Om de nieuwe criteria voor de HRtop100 te bepalen, kwamen afgelopen maand 4 CEO’s en 2 wetenschappers bij elkaar om opnieuw te bepalen welke eigenschappen onontbeerlijk zijn bij een HR-directeur. En dat bleken er behoorlijk wat te zijn. 

In het kader van de HRtop100 wordt jaarlijks bepaald welke HR-directeur de meest aansprekende visie heeft. Zo was in 2016 Antoon Vugts, nu HR-directeur Universiteit Maastricht, winnaar van de HR top 100. Eerdere winnaars waren onder andere Pascal Verheugd (Hutten) en Irene Vernie (Rituals).

Herijking criteria HRtop100

De visie van een HR-directeur wordt getoetst aan een aantal criteria. Deze criteria zijn in 2013 vastgesteld. Echter, de wereld verandert snel. Daarom was het tijd voor een herijking van deze criteria. Op maandag 12 juni kwamen in het pand van Rvdb 4 ceo’s en 2 wetenschappers bij elkaar om, onder leiding van moderator Erik Hornman, te sparren over de nieuwe criteria voor de door HRcommunity georganiseerde HRtop100-verkiezing. De setting, een rijk gevulde ontbijttafel.

Benieuwd naar het verslag van de bijeenkomst en welke criteria er zijn uitgevloeid? Lees dan het hele artikel op de website van onze mediapartner pwnet.nl

Waardeer dit blogbericht:
0
Getagged in: HRtop100

HRzone geeft ruimte aan auteurs die eenmalig een artikel willen plaatsen. Naam en functie van de gastbloggers staan na de introductie.


Interesse? Mail dan naar

Reacties