16
juli

Qandidate.com brengt nieuwe versie van haar gratis recruitment software uit

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 3931
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Nieuwe release is gebaseerd op de ideeën van de klanten van Qandidate.com

Rotterdam, 16 Juli 2013 – Qandidate.com heeft vandaag aangekondigd dat zij wederom met veel succes een nieuwe versie van haar gratis recruitment software heeft uitgerold onder haar klanten. Deze nieuwe release is grotendeels gebaseerd op de ideeën van de huidige Qandidate.com klanten en bevat veel inspirerende nieuwe functionaliteit die klanten de afgelopen periode hebben gedeeld op de Qandidate.com Community Portal.

"De zomer is natuurlijk niet compleet zonder een nieuwe release van Qandidate.com", stelt Remy Verhoeven, partner bij Qandidate.com. "We voeren eigenlijk continue verbeteringen door in de software die het recruitment proces makkelijker en met name ook leuker moet maken. De nieuwe versie van vandaag is de eerste van een aantal nieuwe versies die wij deze zomer beschikbaar maken en is vanuit verschillende invalshoeken een geweldige aanvulling voor Qandidate.com".

"We naderen de 1250 bedrijven die zich hebben ingeschreven voor Qandidate.com sinds de lancering in Februari en we geloven erg in de kracht van onze gebruikers community", vervolgt Verhoeven. "We zien klanten steeds actiever worden op onze community portal en dat helpt ons bij het bepalen van de richting en het ontwikkelen van waardevolle nieuwe functionaliteit."

Met de release van vandaag biedt Qandidate.com haar klanten de mogelijkheid om naast het gebruik van de gratis Community Support ook om Persoonlijk Support Services te activeren. Deze Persoonlijke Support Services is een betaalde service en wordt verzorgd door Indicia, de specialist op het gebied van HR software implementatie en support services. Met name klanten die op zoek zijn naar specifieke additionele ondersteuning zullen met het aanbieden van deze service geholpen worden. De Persoonlijke Support Service kan worden ingezet op allerlei gebieden, zoals het inrichten van Qandidate.com, interne training, operationele ondersteuning bij het vacature management, enzovoorts.

Daarnaast zijn er met deze release op verscheidene plekken wijzigingen doorgevoerd die aansluiten bij de doelstelling om recruitment software eenvoudig, gebruikersvriendelijk en leuk te maken. Zo zijn er nieuwe grafische elementen toegevoegd om de kandidaat status beter zichtbaar te maken en is de matching op enkele punten uitgebreid.

"We zijn dan ook erg blij met het initiële feedback dat we hebben gekregen op deze nieuwe release", vervolgt Verhoeven. "Volgende week zullen wij de tweede release van deze zomer uitbrengen en voor daarna hebben we nog een aantal mooie nieuwe ideeën en functionaliteiten in ontwikkeling. Dus het belooft een mooie, energieke zomer te worden."

Bedrijven die geïnteresseerd zijn en meer willen weten over Qandidate.com's gratis recruitment software worden uitgenodigd om deel te nemen aan een van de online webinars deze zomer. Gedurende deze webinars zal ingegaan worden op wat Qandidate.com voor bedrijven kan betekenen. Lees meer over deze webinars op de Qandidate.com website.

Over Qandidate.com

Qandidate.com is het nieuwe online recruitment systeem voor organisaties op zoek naar verbetering van hun recruitment activiteiten. Gericht op in-house en corporate recruiters, Qandidate.com biedt klanten een alternatief voor Outlook en Excel door de verfrissende manier waarop Qandidate.com is ontwikkeld. Qandidate.com biedt alle tools en informatie die organisaties nodig hebben om hun recruitment proces te managen. Organisaties kunnen hun kandidaat relaties managen altijd en overal. Helemaal gratis! Qandidate.com is een van de initiatieven geboren in het lab van VONQ. Qandidate.com wordt gebruikt door meer dan 1200 organisaties en is beschikbaar als Beta versie.

Qandidate.com – designed for happy recruiting

Waardeer dit blogbericht:
0
Getagged in: Arbeidsmarkt Technologie

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32

Reacties