13
mrt

Grote verschillen in loyaliteit per branche

Geplaatst door op in Artikelen
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 96303
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Jaarlijks voert Integron grootschalig onderzoek uit naar de medewerkerbeleving in Nederland. Aan werknemers, verspreid over 12 branches,  worden per themagerichte vragen gesteld over hun beleving van het werk. In het meeste recente rapport leest u hier meer over.

Een belangrijke KPI  van de medewerkerbeleving is de eNPS, de loyaliteit van de medewerkers. Als een medewerker enthousiast is, is de kans groter dat deze blijft en de organisatie aanbeveelt. In de huidige arbeidsmarkt, waar veel organisaties te maken hebben met een hoog verloop van hun beste mensen, is dit dagelijks merkbaar.

Lees meer

Waardeer dit blogbericht:
0

Eveline is Content Specialist bij HRcommunity, waarbij zij verantwoordelijk is voor onder andere het schrijven van blogs en magazines. Daarnaast is Eveline werkzaam (geweest) in verschillende HR-functies van de administratieve kant tot de advieskant en heeft zij in juni 2017 haar Bachelor Human Resource Management aan de HvA behaald. Ze heeft ervaring binnen en is zeer geïnteresseerd in onderwerpen zoals participatie, (re)integratie, kennisontwikkeling en organisatieverandering.

Reacties