Onze community schrijft, deelt en leest graag content. Op HRzone en daarbuiten. Wij hebben dan ook een trouw lezerspubliek opgebouwd en een aantal mooie auteurs die regelmatig voor ons schrijven verzameld.

Wil jij ook graag schrijven voor HRzone of je content bij ons onder de aandacht brengen? Dat kan! Zet jouw content bij ons in de spotlight, en bereik 100.000 HR-professionals.

Meer mooie cijfers zien?

Die geven we je maar al te graag terug. Want HRzone alleen al is goed voor zo’n 2 miljoen pageviews per jaar, en 175.000 unieke bezoekers. En daar zijn we best trots op. HRzone is namelijk bij uitstek de plek voor HR-professionals om kwalitatieve content te lezen. We zijn wel wat streng: de content moet inhoudelijk sterk zijn, voor we over willen gaan tot plaatsing. Geen commerciële praatjes dus, maar échte inhoud waar de professional iets mee kan. Benieuwd naar ons redactiestatuut? Die vind je hier.

Waarom?

We geloven dat inhoud van belang is. Een goed verhaal boeit en prikkelt. En dat zorgt ervoor dat jouw bedrijf als expert wordt neergezet. Dat werkt stukken beter dan het zoveelste PR-praatje. We creëren dus binnen onze community van HR-professionals brand awareness voor jouw organisatie. Kom je er zelf niet helemaal uit met het schrijven van artikelen? Dan helpen wij je graag met het creëren van inhoudelijke content.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Hieronder vind je alle prijzen, of neem meteen contact op met onze redactie: .

Plaatsen van blogs

Het is op HRzone altijd mogelijk om gratis een blog te plaatsen. Wij doen hier dan geen verdere promotie meer voor. Ook moet de blog aan ons redactiestatuut voldoen. Ten allen tijde behouden we dan ook het recht om een artikel af te wijzen vanwege de inhoud. Wil je meer aandacht generen? Dat kan! We plaatsen graag je blog door op onze socialmediakanalen.

Socialmediapakketten

Ook op social media hebben we een groot bereik. Op Linkedin hebben we verschillende groepen, waar gezamenlijk 80.000 HR-professionals in zitten. Op Twitter hebben wij verspreid over zo’n twintig accounts 100.000 volgers. En de wekelijkse nieuwsbrief wordt verstuurd naar maar liefst 12.000+ abonnees.

Pakket 1: Gold pakket - vermelding in de HRjournaal nieuwsbrief of linkedin, featured article op HRzone en socialmedia-ondersteuning, call to action / banner) € 899
Pakket 2: Silver pakket - vermelding in de HRjournaal nieuwsbrief of linkedin, featured article op HRzone en socialmedia-ondersteuning) € 599
Pakket 3: Brons pakket - featured article of HRjournaal vermelding en socialmedia-ondersteuning € 399

*In alle pakketten zit standaard redactie inbegrepen.

Whitepapers

Pakket 1: plaats de whitepaper gratis in de database. Deze whitepaper wordt niet actief gepromoot binnen de community. 
€0,-
Pakket 2: de whitepaper krijgt een maand lang socialmedia-ondersteuning t.w.v. €250,-. De whitepaper wordt verspreid via onze Twitter-kanalen.
€149,- (bedrag is ex. BTW en per whitepaper)
Pakket 3: de whitepaper krijgt een maand lang socialmedia-ondersteuning t.w.v. €250,-. en wordt verspreid via onze Twitter-kanalen. Daarnaast wordt het eenmalig opgenomen in de nieuwsbrief. 
€299,- (bedrag is ex. BTW en per whitepaper)
Pakket 4: de whitepaper krijgt een maand lang socialmedia-ondersteuning t.w.v. €250,-. en wordt verspreid via onze Twitter-kanalen. Daarnaast wordt het eenmalig opgenomen in de nieuwsbrief. Tot slot wordt er gedurende 2 weken een banner geplaatst op de homepage van HRzone, welke rouleert met maximaal twee andere uitingen.
€495,- (bedrag is ex. BTW en per whitepaper)

Contentcreatie

Heb je geen tijd of bezit je simpelweg niet over een vlotte pen? Ons redactieteam staat graag voor je klaar om je te helpen mooie content voor je doelgroep te creëren. Deze plaatsen we op HRzone, en kun je vervolgens delen op je eigen kanalen.
Contentcreatie - blog of artikel €599 (exclusief promotie)
Maatwerkcreatie van een whitepaper €3800 (richtprijs, exclusief promotie)

Banners

Het is je misschien al opgevallen, maar we plaatsen ook banners op HRzone! Afhankelijk van de duur van de banner (begint bij 2 weken), bepalen we de prijs. Je betaalt niet per klik, maar per 2 weken. De prijzen beginnen bij €199.

Summits

Heb je behoefte aan zwaardere content en wil je graag prominente wetenschappers en HR-directeuren bij elkaar brengen over één specifiek onderwerp? Ook dat doen wij graag. Met ons uitgebreide netwerk en diepgaande kennis over HR, verzorgen we een summit en de daaruit voortvloeiende artikelen en een whitepaper. Deze komen te staan op HRzone.

Ronde tafel met vier tot zes HR-directeuren, en een wetenschapper. Whitepaper over het onderwerp, drie artikelen, video-interview en sfeerverslag: € 5999 (pakketprijs)

Partnerships

Wil je een langdurige samenwerking met ons aangaan? Geïnteresseerd in aanwezig zijn bij onze events als partner of sponsor, naar hartelust vacatures plaatsen en je eigen evenementen onder de aandacht brengen? Wij denken graag met je mee om tot het gewenste partnership pakket te komen. Neem hiervoor contact met ons op via onderstaand formulier.

Adverteren bij HRzone?

Please let us know your name.
Please let us know your email address.
Please let us know your phone number.
Please write a subject for your message.
Please let us know your message.
Invalid Input

×