08
mei

Draag bij aan onderzoek naar Vitaliteit & Leiderschap!

Geplaatst door op in Wetenschap
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 6260
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Higher & Company werkt samen met Universiteit Utrecht aan een onderzoek naar Vitaliteit en Leiderschap in het kader van Leiderschapsontwikkeling. Voor het ontwikkelen van meer inzicht en kennis met betrekking tot dit thema, vragen wij mensen die ooit hebben deelgenomen aan een leiderschapsontwikkelingstraject een bijdrage te leveren door het invullen van een vragenlijst. Dit neemt circa 5 minuten in beslag.

Doel van het onderzoek

Vanwege de steeds groter wordende vraag van professionals en organisaties ''hoe leiders vitaal te houden'' is dit onderzoek begin februari 2015 van start gegaan. Afgezien van het feit dat die vraag steeds groter wordt, vormt het vraagstuk an sich voor de wetenschap een betrekkelijk nieuw onderzoeksterrein.

De rol van Higher & Company

In het kader van dit onderzoek stelt Higher & Company haar netwerk van klantrelaties ter beschikking. Hierdoor kan een groot aantal professionals en organisaties worden bereikt.

In het verleden heeft Higher & Company vaker onderzoek gedaan naar Leiderschap. De resultaten uit deze onderzoeken bleken voor organisaties en hun beleid erg waardevol. Om die redenen zullen wij de resultaten van het onderzoek ook delen met de mensen die hebben deelgenomen. Wij verwachten deze eind juli.

Doe mee!

Bijdragen aan dit onderzoek & ooit deelgenomen aan een Leiderschapsontwikkelingstraject?
Vul dan nu de vragenlijst in op: Vitaliteit & Leiderschap
(For English: Vitality and Leadership)

Waardeer dit blogbericht:
0

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32