18
dec

Recensie - Energy Boost door Hans van der Loo

Geplaatst door op in Opinie
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2275
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Het boek Energy Boost van Hans van der Loo is naar mijn idee het boek voor iedereen die het idee heeft dat het ook anders kan. Niet perse hoeft er een noodzaak te zijn om iets te moeten veranderen in een organisatie, een klein gevoel waarin gezocht wordt naar verkenning in wat er verder nog is, is al voldoende om met dit boek aan de slag te kunnen.

Door in een aantal korte hoofdstukken heel gericht te laten zien wat energie binnen een organisatie kan opleveren, maakt Hans van der Loo duidelijk waarom het inzetten op deze energie binnen de organisatie zo van belang is en vooral wat het kan opleveren.

In 16 krachtlessen wordt je er op gericht om te focussen op hoe om te gaan met de energie die er binnen jouw organisatie is, waardoor er weer leven in de brouwerij komt.

Hans van der Loo schrijft het zelf al in zijn boek. 'Als je er eenmaal aan begint, kun je er niet meer mee stoppen.' Voor mij is het werken met dit boek net als sporten. Je krijgt er energie van! En daar wil je alleen maar meer van!

Bestel boek

Klik hier om het boek te bestellen. 

Waardeer dit blogbericht:
0
Getagged in: Organiseren Vitaliteit

Martijn van Iersel is leerkracht bij Stichting Scholen Openbaar Onderwijs Lelystad.

Reacties