14
nov

Voorkom uitval door stress met gratis webinar voor werknemers

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2606
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Van het langdurig verzuim valt 20% van de werknemers uit door stress. Een werknemer met een burn-out bent u gemiddeld maar liefst 242 dagen kwijt. Als je weet dat één verzuimdag al snel € 250 kost, dan is niets doen geen optie. Verzuim door stress en psychische klachten is te voorkomen, door vroegtijdig de signalen te herkennen en aan te pakken. ArboNed helpt u hierbij.

Arboned Webinar Werkstress

Week van de Werkstress

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) roept werkgevers en werknemers op met elkaar in gesprek te gaan over werkstress tijdens de Week van de Werkstress: van 14 tot en met 17 november 2016.

Gratis webinar ‘Omgaan met werkstress, energiek aan het werk’ voor werknemers

'Als werkgever moet je goed voor jouw mensen zorgen, maar werknemers zijn zelf ook verantwoordelijk voor hun gezondheid en vitaliteit', vertelt Henk Hummel, algemeen directeur van ArboNed. 'Om werkgevers te helpen sámen met de werknemers stress aan te pakken, organiseert ArboNed op 13 december 2016 een gratis webinar "Omgaan met werkstress, energiek aan het werk" voor werknemers. Deze online training is kort en lekker praktisch, zodat je er direct wat aan hebt.' Aanmelden kan via arboned.nl/werknemer/werkstress.

Toolkit met hulpmiddelen

'Daarnaast helpen wij werkgevers door een toolkit met hulpmiddelen beschikbaar te stellen om tijdens en na de Week van de Werkstress in te zetten', aldus Hummel. De toolkit is gratis en te downloaden via arboned.nl.

Vragen of advies nodig?

Heeft u vragen over het webinar, de toolkit of het voorkomen van psychisch verzuim, neem dan contact op met ArboNed via 030 299 64 44 of via .

 

Waardeer dit blogbericht:
0

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32