18
mrt

Search Inside Yourself

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 3010
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Het toonaangevende Search Inside Yourself (SIY) programma komt naar Europa en Bridgeman gaat dit begeleiden in Amsterdam. Een tweedaagse training voor professionals en (HR)managers die hun prestaties willen verbeteren en de organisatie optimaliseren.

Op Mindfullness gebaseerde emotionele intelligentie

Search Inside Yourself is op basis van hersenwetenschap ontwikkeld en jaren lang getest binnen Google. Hersenwetenschap wijst uit dat je met mindfulness de emotionele intelligentie competenties kunt verkrijgen, en die leiden tot betere prestaties op de werkvloer. De uitkomsten zijn onder andere toegenomen welzijn, optimale prestatie en uitstekend leiderschap. Train mensen in mindfulnessbased emotionele intelligentie en ze worden productiever en gelukkiger, en kunnen zo het verschil maken voor zichzelf en anderen.

Ontstaan

Het Search Inside Yourself programma kent zijn oorsprong in Google en is zes jaar lang ontwikkeld in samenwerking met o.a. wetenschappers van Stanford University, emotionele intelligentie specialist Daniel Goleman en mindfulness goeroe Jon Kabath- Zinn. Wereldwijd beginnen organisaties het belang van deze training in te zien. Inmiddels hebben zo'n 3.000 Google medewerkers en vele andere mensen en organisaties zoals LinkedIn, Ford Motors en SAP wereldwijd met veel succes deze training gevolgd. Het programma maakt in april 2015 een Europe tour en komt naar Hamburg, Parijs en Amsterdam.

Voor wie

Voor professionals, (HR)managers en organisaties die het verschil willen maken en mindfulness en emotionele intelligentie willen integreren in hun dagelijkse leven.

Wil jij meer weten over Search Inside Yourself? Download dan nu de media kit voor meer informatie of meld je direct aan via deze link

Waardeer dit blogbericht:
0

Robert Bridgeman is co-founder van de Bridgeman Methode, trainer, coach en auteur van de boeken 'Start vandaag met Lichter leven' en 'Start vandaag met mediteren'. Robert is als trainer als enige Nederlander verbonden aan Search Inside Yourself Institute in Amerika.


linkedin hover 32 twitter hover 32 facebook hover 32