22
nov

Optredens sprekers HR Innovation Day 2013 nu allemaal online

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2938
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Op dinsdag 18 juni 2013 organiseerde HRcommunity de eerste editie van HR Innovation Day in Felix Meritis, Amsterdam. Het hoofdthema tijdens de dag: Employee Engagement. Alle optredens van de sprekers op HR Innovation Day 2013 zijn nu te bekijken op HRzone.

Wim Davidse – Hoe ontketent u sprankelende energie?

Wim Davidse van Dzjeng sprak op HR Innovation Day 2013 over de energie van de toekomst. Davidse wil dat bedrijven meer gaan sprankelen, omdat sprankelende energie bijdraagt aan het succes van de organisatie en medewerkers meer betrokken maakt. Zijn motto luidt daarom: "Sprankelen, dat zouden meer bedrijven moeten doen!"

Bekijk het optreden van Wim Davidse.

Suzanne Jungjohann - Over 16 miljoen HR managers: Hoe zorgen we ervoor dat medewerkers zelfsturend worden?

Suzanne Jungjohann sprak op HR Innovation Day 2013 over de HR professional en het belang van zelfsturende medewerkers. Jungjohann gelooft dat iedereen zijn/haar eigen HR manager zou moeten zijn omdat je zelf het best weet wat je motiveert, betrokken maakt en vleugels geeft.

Bekijk het optreden van Suzanne Jungjohann.

Dorien van Drunen - Van gecalculeerde betrokkenheid naar affectieve betrokkenheid

Dorien van Drunen is HR directrice bij Albron en behandelde op HR Innovation Day 2013 de vraag hoe Albron van gecalculeerde betrokkenheid naar affectieve betrokkenheid kan groeien in een wereld die continu veranderd. Deze vraag kwam voort uit een onderzoek dat Albron heeft uitgevoerd onder haar eigen medewerkers.

Bekijk het optreden van Dorien van Drunen.

Guido Heezen - Iedere medewerker kan een kartrekker zijn of worden

Op HR Innovation Day 2013 sprak Guido Heezen over betrokken- en bevlogenheid. 'Wat is het verschil tussen betrokkenheid en bevlogenheid?', 'Wat is de keerzijde van bevlogenheid?' en 'Hoe kan je in zeven stappen je organisatie moderniseren?' zijn vragen die Guido Heezen door middel van zijn verhaal beantwoorde.

Bekijk het optreden van Guido Heezen.

Annalies Zwart – Leiderschap in communities

Op HR Innovation Day 2013 sprak Annalies Zwart over het ontstaan van succesvolle communities. Hierbij legde zei de nadruk op het duurzaam verbinden en netwerken binnen deze communities, waar zij onderzoek naar heeft gedaan. In dit onderzoek stond de vraag "Welke vorm van leiderschap draagt bij aan duurzame communities?" centraal.

Bekijk het optreden van Annalies Zwart

Jessica Pryce Jones – Happiness at Work

Jessica Pryce-Jones sprak op HR Innovation Day 2013 over het verschil tussen Employee Engagement en Happiness at Work (HaW). Ze onderscheidt drie soorten 'happiness' en heeft een model ontwikkeld waarmee organisaties hun betrokken medewerkers bevlogen kunnen maken: het HaW-model.

Bekijk het optreden van Jessica Pryces Jones.

Waardeer dit blogbericht:
0

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32

Reacties