13
feb

Oproep: Schrijf een recensie over Leve het tweede leven!

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2608
  • 0 reactie
  • Afdrukken

HRcommunity verloot vijf exemplaren van het boek Leve het tweede leven! van Flores van Emmerik in ruil voor het schrijven van een recensie.

Over het boek

In dit boek staan tien verhalen centraal. Tien nieuwe levens van tien mensen die tegelijkertijd heel gewoon zijn en heel bijzonder. Bovendien bevat Leve het tweede leven meer dan honderd tips die een koersverandering zowel nuttig als plezierig maken.

De verhalen zijn verzameld en opgetekend door psycholoog Flores van Emmerik. Van Emmerik houdt zich als oprichter en directeur van psychologisch adviesbureau Dijk & Van Emmerik dagelijks bezig met oude en nieuwe levensinvullingen.

Dit boek laat zien dat uit gewone mensenlevens grote lessen te halen zijn en onderscheid tien bijzondere eigenschappen die iedereen herkent.

Schrijf een recensie en ontvang een gratis exemplaar

Wil je een recensie schrijven over het boek: Leve het tweede leven? Meld je hier aan en ontvang daarvoor in ruil een gratis exemplaar.

Waardeer dit blogbericht:
0

Outplacementbegeleiding voor werkzoekenden. Coaching voor ondernemers en leidinggevenden. En therapie voor wie dat nodig heeft. Als psycholoog help ik jou om werk te vinden of beter te worden in het werk dat je doet. Tenslotte verzorg ik ieder jaar een aantal trainingen, lezingen en workshops over het onderwerp 'werk'.


linkedin hover 32 twitter hover 32