25
feb

Ontwikkeling tool meten Duurzame Inzetbaarheid

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 5458
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Nederland zal de komende decennia te maken krijgen met meer werk en minder mensen. De krapte op de arbeidsmarkt zal stijgen, de vergrijzing neemt toe en mensen zullen langer moeten doorwerken. Tevens stelt de globalisering nieuwe eisen aan het kennisniveau en aanpassingsvermogen van de beroepsbevolking. Het is om die redenen van groot belang om structureel aan te sturen op duurzame inzetbaarheid van werknemers om ze geleidelijk langer te kunnen laten werken, maar ook op dit moment met plezier te laten werken.

Daarom is er een instrument nodig dat de huidige en toekomstige inzetbaarheid op een betrouwbare manier vaststelt, en hebben HRcommunity en Universiteit van Utrecht de handen ineen geslagen om een dergelijke tool te ontwikkelen, in samenwerking met mensen uit de praktijk.

Help mee aan nieuw onderzoek voor een nieuw praktisch tool om duurzame inzetbaarheid te meten! Vul de vragenlijst in en help mee!

Waardeer dit blogbericht:

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32

Reacties