03
dec

Gratis webinar: Energy Boost met Hans van der Loo!

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2404
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Hoe kom je tot de energie om te veranderen en beter te presteren? A.s. donderdag (5 december) verzorgt Hans van der Loo, auteur van HRzone. het het gratis lunchwebinar Energy Boost!

Ruim de helft van alle menselijke energie gaat in organisaties verloren. In dit webinar deelt Hans van der Loo een aantal concrete manieren om energielekken te dichten en nieuwe energie te creëren.

Dit #freelunch webinar duurt van 12.15 tot 12.45 uur en is kosteloos te volgen vanuit huis of kantoor met je pc, laptop of tablet.

Aanmelden kan via deze link.

Kan je het webinar donderdag niet rechtsreek bijwonen, maar wil je het wel graag zien? Meld je dan toch aan. Je ontvangt dan na afloop een e-mail met een link om het webinar terug te kijken.

Hans van der Loo is auteur, spreker en adviseur op het gebied van gedrags- en organisatieverandering. Recent verscheen van zijn hand: Energy Boost voor jezelf, je team en je organisatie - Presteren omdat je er zin in hebt. Hans schrijft ook voor HRzone. Lees zijn dossier Energiek werken nu op HRzone.

Dit webinar wordt georganiseerd door Freelunch: wekelijks een half uur inspiratie, interactie en nieuwe inzichten in een gratis live webinar. Wordt tijdens de lunch bijgepraat door topsprekers, hoogleraren, ondernemers en auteurs. Freelunch bied je minimaal één zakelijk relevant inzicht om jou en je business vooruit te helpen.

833 Hans van der Loo

Hans van der Loo

Waardeer dit blogbericht:
Getagged in: Vitaliteit

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32

Reacties