28
jan

Gratis webinar: 5 levenslessen van blije eikels voor meer succes - Jeroen Busscher

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2398
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Sommige mensen zijn altijd enthousiast, hebben altijd energie en zien altijd alles door een roze bril. Blije eikels noemt Jeroen Busscher dit soort mensen. Wat je ook van ze mag vinden, ze zijn vaak wel erg succesvol. Hoe doen ze dat? Aan de hand van korte levensprincipes legt Jeroen op speelse manier uit waarom de blije eikel zo effectief is, én wat je ervan kunt leren.

Jeroen Busscher (@jeroenbusscher) geldt als een van de meest vernieuwende (management)denkers van dit moment. Hij inspireert en adviseert leiders en beïnvloeders in alle denkbare branches. Hij doceert onder meer aan de Hogeschool voor de Kunsten te Utrecht en Business School Nederland en maakt seminars bij DenkProducties. Hij schreef onder meer de bestsellers Pimp je afdeling!, Troost voor werkende mensen, Turbomanagement en Onbeperkt houdbaar. Zijn nieuwste boek De kracht van de roze bril verscheen in november 2013. Dit seminar zal beginnen op donderdag 30 januari 2014 van 12:15 en duren tot ongeveer 12:45 uur.

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden voor dit webinar.

Dit webinar wordt georganiseerd door Freelunch: wekelijks een half uur inspiratie, interactie en nieuwe inzichten in een gratis live webinar. Wordt tijdens de lunch bijgepraat door topsprekers, hoogleraren, ondernemers en auteurs. Freelunch bied je minimaal één zakelijk relevant inzicht om jou en je business vooruit te helpen. Kan je het webinar donderdag niet rechtsreek bijwonen, maar wil je het wel graag zien? Meld je dan toch aan. Je ontvangt dan na afloop een e-mail met een link om het webinar terug te kijken.

Waardeer dit blogbericht:

Eigenaar van de Koning Business Development en lid kernteam HRcommunity. Onder andere verantwoordelijk voor HRzone, HRjob en HRxpress. Onderdeel van redactie HRzone.

Reacties