17
okt

Energy Boost voor jezelf, je team en je organisatie - Schrijft u een boekrecensie?

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 1926
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Wilt u een recensie schrijven over het boek: Energy Boost voor jezelf, je team en je organisatie? Meld u hier aan en u ontvangt daarvoor in ruil een gratis exemplaar.

Wat doe je als de prestatielat fors hoger wordt gelegd en de omstandigheden alsmaar zwaarder worden? Je geeft plankgas, of je gaat juist op de rem staan. Beide reacties zijn begrijpelijk, maar niet verstandig. Ze leiden namelijk tot fors energieverlies en tot afnemende prestaties. Gemiddeld lekt meer dan de helft van alle menselijke energie weg uit organisaties, zo blijkt uit onderzoek.

Wat kun je daartegen ondernemen? Heel veel! In dit boek laat Hans van der Loo haarfijn zien wat je kunt doen om energielekken te dichten, bestaande energie beter te benutten en nieuwe energie te creëren. Zodat je weer presteert omdat je er zin in hebt! Aan de hand van zestien praktische krachtlessen – en inspirerende voorbeelden van Accor Hotels, het Koninklijk Concertgebouworkest, Google, Handelsbanken, Starbucks en tal van andere organisaties – onthult hij hoe je de knop op groen zet. Een boek waarmee je jezelf, je team en je organisatie een energy boost geeft!

• Het vervolg op de bestsellers Kus de visie wakker en We hebben er zin in!
• Gebaseerd op de eerste grote energiemeting onder 2.000 werknemers in Nederland (www.energyboostmonitor.nl).
• Inclusief gratis e-werkboek, met inspirerende ideeën om tot ander gedrag en tot betere prestaties te komen.

Schrijf een recensie en ontvang een gratis exemplaar

Wilt u een recensie schrijven over het boek: Energy Boost voor jezelf, je team en je organisatie? Meld u hier aan en u ontvangt daarvoor in ruil een gratis exemplaar.

Waardeer dit blogbericht:
0

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32

Reacties