03
juni

De markt van medewerkeronderzoeken in kaart

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2412
  • 0 reactie
  • Afdrukken

BG magazine heeft de 7 meest toonaangevende aanbieders van medewerkeronderzoeken en tools, die gebruikt worden ter ondersteuning van duurzaam inzetbaarheidsbeleid, met elkaar vergeleken. Hiervan is een gratis rapport verschenen.

Het belang van duurzaam inzetbaarheidsbeleid wordt breed gedragen door politiek en werkgevers. Volgens de SER is een goed werkend stelsel voor gezond en veilig werken nodig om te bereiken dat werkenden duurzaam en productief inzetbaar blijven op de arbeidsmarkt.

Enorm aanbod tools op de markt

De SER adviseert werkgevers dan ook om regelmatig de duurzame inzetbaarheid van medewerkers te peilen. Daarvoor kunt u kiezen uit een enorm aanbod van surveys, scans, monitors en assessments. Maar welk instrument kiest u voor uw organisatie?

Ontvang gratis het onderzoeksrapport medewerkeronderzoeken

Bent u zich aan het oriënteren naar welk duurzaam inzetbaarheidsinstrument het meest geschikt is voor uw organisatie? Dan is het gratis onderzoeksrapport "De markt van medewerkeronderzoeken in kaart" een handig hulpmiddel voor u. U kunt ook een gedrukt exemplaar bestellen.


Vul hier uw gegevens in en ontvang het gratis onderzoeksrapport "De markt van medewerkeronderzoeken in kaart".

Waardeer dit blogbericht:

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32

Reacties