30
sept

Alles wat u moet weten over arbodienstverleners

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2366
  • 0 reactie
  • Afdrukken

De afgelopen maanden heeft Arbokiezer, in samenwerking met HRzone, de resultaten gedeeld van het onderzoek bij arbodienstverleners in 2013.

In de afgelopen maanden is voor de vijfde keer het onderzoek onder arbodienstverlening in Nederland uitgevoerd. In een aantal publicaties zijn de resultaten met u gedeeld. Hier vindt u een overzicht:

Onderzoek deel 1 - Maatwerk, transparantie en certificering

Dit artikel gaat over maatwerkvraag, transparantie, medische informatie, Verklaring Omtrent Gedrag en certificering van arbodiensten.

Klik hier om dit artikel te lezen.

Onderzoek deel 2 - Visie arbodienstverleners, privacy en concurrentie

Dit artikel gaat in op de visies van arbodienstverleners, bedrijfsgezondheid of verzuimretoriek? Daarnaast worden resultaten gedeeld over privacy en concurrentie.

Klik hier om deel 2 te lezen.

Onderzoek deel 3 - Ambitie, landelijke dekking en preventie

Dit artikel gaat over kleur bekennen. Wat is het ambitieniveau van arbodiensten? Hebben zij een landelijke dekking? Hoe staat het met preventie en privacy?

Klik hier om deel 3 te lezen.

Vind in twintig minuten uw nieuwe arbodienst

Bent u op zoek naar een arbodienst? Of wilt u weten of uw huidige nog bij u past? Aan de hand van vijftig criteria selecteert Arbokiezer de drie dienstverleners die het beste passen bij uw organisatie. Bovendien vraagt Arbokiezer maatwerkoffertes voor u op en stelt een vergelijkend rapport samen. Zo bent u goed voorbereid voor het gesprek met de aanbieders en kunt u gefundeerd uw keuze maken. De dienstverlening van Arbokiezer kost u helemaal niets. Waarom deze complexe en tijdrovende klus zelf nog doen als Arbokiezer deze gratis voor u uit handen kan nemen! >>> vind uw nieuwe arbodienst

Waardeer dit blogbericht:
Getagged in: ARBO Vitaliteit

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32

Reacties