12
mrt

Meer levensenergie door ontspanning

Geplaatst door op in Boeken
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2200
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Dit boek biedt u een methode om eenvoudig en snel te ontspannen. De technieken zijn snel te leren en toe te passen in situaties waarin u meer energie of ontspanning nodig heeft. Deze effectieve oefeningen kunt op ieder moment van de dag verrichten en vragen weinig tot geen voorbereiding.

Auteur: Jack Wijnhamer

De auteur Jack Wijnhamer heeft ruim 40 jaar een studie gemaakt van de ontspannings- en meditatietechnieken uit verschillende culturen en heeft de beste ervan geïntegreerd in zijn eigen unieke S.E.U.B.S. methode. In een aantal boeken, waaronder dit boek, beschrijft hij deze methode.

'In zijn derde boek over ontspanning is Jack Wijnhamer er weer in geslaagd ons eenvoudige technieken te bieden om met meer energie, ontspanning en vreugde door het leven te gaan. Dit boek kan ik iedereen aanbevelen die temidden van een druk leven soms de oase van een ontspannen moment nodig heeft!' - Prof. dr. Jeff Gaspersz. Hoogleraar Innovatie, Nyenrode Business Universiteit.

Bij ontspannen gaat het om een fysieke uitdrukking van een levensproces op het diepste zijnsniveau van ons bestaan. Het is daarom van het grootste belang hier de nodige aandacht aan te besteden en in praktijk te brengen, zoals de auteur in dit boek aan u toont. (Uit het voorwoord door: Prof. dr. Paul de Chauvigny de Blot, Hoogleraar Business Spiritualiteit Nyenrode Business Universiteit.)

Bestel boek

Klik hier om het boek te bestellen.

MeerLevensenergieDoorOntspanning

Waardeer dit blogbericht:
0
Getagged in: Vitaliteit

Eigenaar van de Koning Business Development en lid kernteam HRcommunity. Onder andere verantwoordelijk voor HRzone, HRjob en HRxpress. Onderdeel van redactie HRzone.

Reacties