20
apr

Happyholics

Geplaatst door op in Boeken
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 3458
  • 0 reactie
  • Afdrukken

"Gelukkige medewerkers zijn productiever en creatiever". De nieuwe generatie werknemers is niet verslaafd aan werk maar aan geluk. Ze zitten boordevol energie maar ze zetten zich alleen in als u ervoor zorgt dat ze het naar hun zin hebben.

Auteur: Itamar Sharon

Over het boek

Vergeet die bonus en die blinkende leaseauto. Generatie Y vindt een prettige werksfeer veel belangrijker. De mensen die je vandaag uitnodigt voor een sollicitatiegesprek zijn morgen vertrokken als je niet investeert in hun dagelijks geluk.

Het boek Happyholics laat de stem horen van een nieuwe generatie. Lees wat jonge medewerkers van je verwachten en hoe je in een vergrijzende samenleving van hen kunt profiteren. Happyholics zijn goud waard.

Itamar Sharon is zelf ook een happyholic. Hij werkte bij traditionele bedrijven en ontdekte al vlug dat hij daar niet gelukkig zou worden. Sindsdien richt hij zich op het helpen van bedrijven en leidinggevenden die willen inspelen op de wensen van het groeiende aantal werknemers dat geluk belangrijker vindt dan status of geld.

Boek bestellen

Ben je benieuwd geworden naar Happyholics? Klik hier voor een inkijkexamplaar of bestel het boek direct via deze link

Waardeer dit blogbericht:
0

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32