29
aug

De essentie van inspireren

Geplaatst door op in Boeken
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 4146
  • 0 reactie
  • Afdrukken
Wat is inspireren en hoe creëer je meer werkbevlogenheid en betrokkenheid binnen je organisatie? Met deze toolbox kunnen organisatie goed inspelen op 'Employee Engagement' en zich meer richten op toekomstige groei & wendbaarheid.
 

Inspireren is het verschil weten te maken en bij de ander iets weten aan te wakkeren. En geïnspireerd zijn maakt veel in ons los. Maar hoe werkt inspireren eigenlijk en hoe word je een inspirator binnen je eigen organisatie? Inspireren is geen doel op zich, maar een middel om vooral werk-bevlogenheid en betrokkenheid binnen je organisatie te creëren. Het is een sprankelende manier om de gezamenlijke performance te vergroten en te versterken.

Toolbox

De toolbox draagt de titel 'De essentie van Inspireren' en bestaat uit een documentaire op dvd, een luisterboek, een handboek en een kwartetspel.

In de Inspiration Toolbox tref je achter -gronden aan en vooral praktische opdrachten, zoals diagnoseformulieren. De toolbox is bestemd voor leidinggevenden, HR-specialisten, visionairs en bruggenbouwers. Deessentie van inspireren gaat over ‘inspirational leadership’ en over het creëren van bevlogenheid en betrokkenheid binnen organisaties.

Leereffecten en doelen:

  1. Het thema 'inspireren' inzichtelijk maken voor bewustwording en navolging.
  2. 'Inspireren' binnen de organisatie bespreekbaar maken.
  3. Via de diagnoseformulieren een nieuwe strategie en koers voor medewerkers en organisatie ontwikkelen.
  4. De organisatie intern begeesteren en enthousiast maken.  


Resultaten

Onderzoek geeft aan; betrokken en bevlogen medewerkers veroorzaken hogere klanttevredenheid. Ze zijn loyaal, produceren meer en dragen zelf innovatieve oplossingen aan. Zo creeren ze toegevoegde waarden en zijn uitstekende ambassadeurs voor de organisatie. Kortom een uitstekende manier om je uit de crisis te vechten.  

Meer informatie of inspiratie toolbox bestellen?

Klik hier voor meer informatie over de toolbox. Klik hier om de toolbox direct te bestellen. 

 

 

 Waardeer dit blogbericht:
0
Getagged in: Motivatie

Jos van Langen is al jaren zeer gepassioneerd bezig met kennisoverdracht, gedragsbeïnvloeding & Visual Learning. In 2013 is zijn Inspiration Toolbox verschenen. De Inspiration Toolbox (handboek, dvd en kwartetspel) is bestemd voor leidinggevende en HR specialisten en gaat over het creëren van meer 'bevlogenheid en betrokkenheid' binnen organisaties. Daarnaast maakt hij met Reikwijdte Uitgeverij, educatieve video's die gebruikt kunnen worden binnen uiteenlopende trainingstrajecten.


Why:
Ik wil graag het leervermogen van mens & organisatie verbreden. Want zo creëer je en ontstaat er nog meer Reikwijdte!


linkedin hover 32 twitter hover 32

Reacties