10
mrt

Whitepaper vitaliteit en duurzame inzetbaarheid

Geplaatst door op in Artikelen
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 6621
  • 0 reactie
  • Afdrukken

2015 wordt op alle fronten het jaar van duurzame inzetbaarheid. De razend snel veranderende economie, de verhoging van de AOW-leeftijd, de vergrijzing van de beroepsbevolking en de dynamische arbeidsmarkt maken het noodzakelijk dat zowel werkgevers als werknemers hun verantwoordelijkheid moeten nemen.

Hoe spelen organisaties in op deze ontwikkeling? Esmée Meulenkamp interviewt verschillende HR specialisten over hun aanpak van duurzame inzetbaarheid en vitaliteit. Vanuit een brede benadering wordt gezocht naar inspiratie en vernieuwende inzichten waar u uw voordeel mee kunt doen.

Download de whitepaper

De interviews met ASML, Friesland Campina, HAN, ING, Monuta en UWV zijn gebundeld in de whitepaper vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Wat is de visie van deze organisaties op duurzaam en vitaal organiseren in de toekomst? En hoe wordt bewustwording gecreëerd? Deze en andere vragen worden in de whitepaper beantwoord. 

 WhitepaperEsméeMeulenkamp

Maakt u de interviewreeks voor een E-book compleet?

Mensen inzetbaar houden doen we samen. Samen hebben we meer ideeën en maken we meer mogelijk. Voor een compleet E-book vol praktijkverhalen over vitaliteit en duurzame inzetbaarheid ben ik op zoek naar bijzondere ideeën, vernieuwende inzichten en aanstekelijke voorbeelden.

Wij hebben het podium, u heeft het verhaal!

Wilt u meedoen of heeft u suggesties voor andere benadering(svragen) van de thematiek? Neem contact op met Esmée Meulenkamp via 

Waardeer dit blogbericht:
0

Esmée Meulenkamp is een bevlogen adviseur, facilitator, trainer en coach op het gebied van vitaliteit en inzetbaarheid. Al jaren is zij gefascineerd door gedragsverandering en de ontwikkeling van mens en organisatie. Vanuit eigen ervaring zet zij problemen om in iets positiefs. Daarmee weet zij mensen tot de kern te brengen en te verbinden aan hun intrinsieke motivatie.


linkedin hover 32 twitter hover 32