16
jan

Effectief leren in het nieuwe tijdperk

Geplaatst door op in Artikelen
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2983
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Hoe zorg je dat mensen effectief leren en up-to-date blijven op een manier die past bij deze tijd? Wat wordt de functie van ‘leren’ in de toekomst, en hoe veranderen de rollen van de ‘lerende’ en de professional? Deze vragen, en meer, worden besproken in het artikel ‘Effectief leren in het nieuwe tijdperk’ van RMMBR.

De uitdaging voor leerprofessionals

Technologische ontwikkelingen en het snel veranderende tijdperk stimuleren de behoefte aan nieuwe leermethoden, waarbij de huidige gefragmenteerde leermethoden gedateerd lijken. Effectief leren en ontwikkelen in de toekomst vereist een persoonlijke aanpak en directe toepasbaarheid. Leermethodieken moeten aansluiten bij de werkelijkheid van nu om effectief te zijn. De uitdaging voor leerprofessionals is om kansen te ontdekken die de ontwikkelingen in de technologie bieden en deze toe te passen in nieuwe leermethodes. In het artikel van RMMBR vertelt Kirsten Brandt aan de hand van inspirerende praktijkvoorbeelden en cases van onder meer Arcadis en Heineken, over de drie inzichten die effectief en succesvol leren ondersteunen in de toekomst.

Meer lezen?

Bezoek de whitepaper database op HRzone en download de volledige whitepaper van RMMBR of één van de andere 150 interessante whitepapers!

Waardeer dit blogbericht:
0
Getagged in: Goed werkgeverschap Leren

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32