18
dec

Another train

Geplaatst door op in Artikelen
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 4085
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Toen ik zelf in een verdrietige fase van mijn leven was, ontdekte ik de muziek van countryzangeres Mary Gauthier. Mary maakt muziek die heel verdrietig is en tegelijkertijd verlichting biedt. Ik reis af naar Eindhoven voor een interview met haar.

Mary heeft geen gemakkelijk leven gehad. Als je naar haar muziek luistert hoor je wat zij heeft meegemaakt: verslaving en een ongelukkige jeugd in een omgeving die weinig kansen bood.

"Mensen hebben inspiratie nodig, inspiratie om te durven. Het maakt niet zoveel uit wat je durft, als je maar durft. Als je die moed bezit, kun je ook jezelf opnieuw uitvinden. Er is altijd, altijd nog weer een kans. There is always another train."

Mary leerde me hoe creativiteit haar hielp om een tweede leven op te bouwen. Hoe zij een sleutel heeft gevonden waarmee zij haar eigen verdriet zo kan omzetten dat zij er anderen mee helpt. Stoer.

Mary

Waardeer dit blogbericht:
0

Outplacementbegeleiding voor werkzoekenden. Coaching voor ondernemers en leidinggevenden. En therapie voor wie dat nodig heeft. Als psycholoog help ik jou om werk te vinden of beter te worden in het werk dat je doet. Tenslotte verzorg ik ieder jaar een aantal trainingen, lezingen en workshops over het onderwerp 'werk'.


linkedin hover 32 twitter hover 32

Reacties