17
juli

Onderzoek: Matching van mensen aan snel veranderende organisaties

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 4259
  • 0 reactie
  • Afdrukken

We leven in een turbulente tijd. Ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Hoe zorg je dat mensen deze ontwikkelingen kunnen bijbenen? Help mij met mijn onderzoek door de enquête in te vullen en steun daarmee een goed doel.

Dat is wat mij fascineert. In het kader van een MBA opleiding Executive management aan de Business School in Buren ben ik bezig met de dissertatie op basis van het thema: "matching van mensen aan snel veranderende organisaties".

Dat geldt voor onze eigen organisatie, maar vast voor nog veel meer dienstverlenende bedrijven in Nederland. Mijn drijfveren zijn om kennis op dit gebied te delen. Als u deze enquête invult, krijgt u na afloop van dit onderzoek de onderzoeksresultaten toegestuurd. Uw gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld. Deelname kost u 5 a 10 minuten de tijd.

Lever uw bijdrage aan dit onderzoek

Klik op deze link om de online enquête te openen:
https://sbi.survey.netq.nl/nq.cfm?q=f11b91f0-eed7-4880-b078-2a43d908f5a8 

Steun een goed doel

Voor uw bijdrage aan een volledig ingevulde enquête zal ik 50 eurocent storten aan Stichting Present, een maatschappelijke organisatie die aanbod en vraag organiseert van hulp aan sociaal zwakkeren in Nederland. Tot een maximum van 1000 inzendingen in 2013.

Bedankt voor uw medewerking!

Hartelijke groet,

Paul van der Priem
Adjunct directeur SBI Beheer BV

Waardeer dit blogbericht:
0

Vijftien jaar werkzaam in de logistiek, eerst als adviseur/projectleider, met name in de food/retail markt, later adjunct directeur van het ingenieursbureau, daarna als logistiek manager in de retail.


Acht jaar organisatieadviseur, belast met second opinion onderzoek naar fusie/overnames en reorganisaties ten behoeve van ondernemingsraden in de zorg en profit sector.


Lid van de RvC van Yarden uitvaartzorg en -verzekeringen.


Anderhalf jaar operationeel leidinggevende van het trainingsbedarijf, gespecialiseerd in medezeggenschap en medewerkersparticipatie.


Samen met algemeen directeur leidinggevende van SBI, bestaande uit een Beheer BV met alle ondersteunende afdelingen, SBI Training & Advies en conferentiecentrum Zonheuvel.

Reacties