27
nov

Gratis lunchwebinar – deel 2: Het gaat altijd om het werk dat gedaan moet worden

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 4300
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Programma's als het nieuwe werken, duurzame inzetbaarheid of lean kun je niet uitrollen of implementeren. Daar zijn we het eigenlijk allemaal wel over eens. Deze programma's gaan over een (fundamenteel) andere manier van werken en is dus een ontwikkeltraject en vraagt meer om een continue veranderaanpak, dan een projectaanpak.

Een veel gehoorde kreet bij veranderingen is: maak het klein. Dat klinkt heel eenvoudig, maar hoe doe je dat dan? Hoe maak je het dan relevant voor jouw mensen en zorg je ervoor dat het in de lijn wordt opgepakt?

In deze webinarreeks nemen wij je mee hoe je hier mee aan de slag kunt gaan en hoe je zaken concreet kunt maken. We sluiten af met het "ervaren" van een scenario, waarbij je zelf de vertaalslag naar jouw eigen werk maakt. Uiteraard ondersteunen we ons verhaal met praktische klantvoorbeelden.

Dus gebruik je lunch eens anders! De webinars zijn primair gericht op HR-medewerkers en duren een half uur. Je kunt de webinars als serie volgen, maar ze zijn ook los te volgen. Meld je aan via dit formulier en je krijgt een bevestiging met de link naar het webinar. Je hebt niet meer nodig dan een browser en een internetverbinding om deel te nemen.

Schrijf je in voor lunchwebinar deel 2: het gaat altijd om het werk dat gedaan moet worden

Op dinsdag 2 december van 12.30 -13.00 uur vindt het tweede lunchwebinar in de reeks van drie plaats: het gaat altijd om het werk dat gedaan moet worden

Welke werkscenario's sluiten het beste aan bij de organisatie, het team en de medewerkers? Hoe maken we deze nu concreet?

Ben je na deze webinar geïnspireerd geraakt? Schrijf je dan ook in voor webinar 3 uit de reeks:

Deel 3: leg de lat zo laag mogelijk!
In deel 3 gaan we een werkscenario ervaren, dus ga je ook zelf aan de slag. Omdat jullie hopelijk ook graag resultaten behalen in jullie leven en in het werk, hebben we gekozen voor het scenario resultaten behalen. Hierbij leggen we de lat zo laag mogelijk.
Datum & tijd: dinsdag 9 december van 12.30 – 13.00 uur

Aanmelden

Klik hier om meer te lezen of je direct aan te melden voor de lunchwebinar(s).

Waardeer dit blogbericht:
0

Karen Frank is adviseur slim werken en vitaliteitmanagement. Karens passie ligt in het ondersteunen van organisaties en mensen bij het maken van bewuste keuzes rondom werk en vitaliteit. 'Alleen als je vitaal bent kan de creativiteit, kennis en het talent optimaal stromen met als resultaat meer energie, mentale veerkracht en (werk)geluk.'


linkedin hover 32 twitter hover 32

Reacties