27
apr

Vat op verandering - Download hoofdstuk 8

Geplaatst door op in Boeken
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 3607
  • 0 reactie
  • Afdrukken

We schreven al eerder over het boek Vat op Verandering van Annemarie Mars. In dit praktische boek reikt Annemarie Mars je instrumenten aan om voortgang in verandering te krijgen en te houden.

Ze doet dit door zes schijnwerpers te introduceren. De veranderaar kan deze schijnwerper aan- of juist uitzetten en kan zo beoordelen of hij op de goede weg is.

 In hoofdstuk 8 draait het om de vraag of managers een voorbeeld moeten nemen aan topsportcoaches. 

Er worden veel boeken geschreven en congressen gevuld met de lessen die (midden)managers kunnen leren van coaches uit de nationale en internationale topsport. Dat spreekt velen tot de verbeelding en hun inzichten zijn dus alleen al daarom inspirerend.
Toch worden managers volgens mij nooit als spreker gevraagd op congressen van (top)sportcoaches. Blijkbaar is de onuitgesproken vanzelfsprekendheid dat topsportcoaches als voorbeeld gesteld moeten worden voor managers. In dit @rtikel vraag ik mij af in
hoeverre dat terecht is.

marshoofdstuk8

Waardeer dit blogbericht:
0

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32