07
aug

Vaart maken - Energiek veranderen in 90 dagen

Geplaatst door op in Boeken
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 3022
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Hoe zorgt u ervoor dat u gewenste prestaties schijnbaar moeiteloos bereikt? Dat u noodzakelijke ontwikkelingen versnelt? Dat u van veranderen een feest maakt, waar iedereen bij betrokken wil worden? Het antwoord op deze vragen luidt: door te boosten.

Bedrijven die boosten leggen de focus op positieve energie, op gewenste prestaties en op hefboomgedrag. Ze creƫren hierdoor energie om vaart te maken en slimmer, sneller en soepeler te veranderen. In dit boek beschrijft bestsellerauteur Hans van der Loo hoe deze nieuwe veranderaanpak werkt. Hij laat zien hoe boosten de gebruikelijke verstarring en verkramping bij veranderingen doorbreekt.

En dat gedragsverandering binnen negentig dagen te realiseren is. 'Vaart maken' is een inspiratie- en praktijkboek voor bedrijven die het roer om willen gooien!
- Het vervolg op de bestsellers 'Kus de visie wakker', 'We hebben er zin in!' en 'Energy Boost'
- Met inspirerende cases en talloze tips om slimmer, sneller en soepeler te veranderen
- Met inspirerende parallellen tussen eigentijds veranderen en de Volvo Ocean Race
- De aanpak in dit boek heeft de potentie om uit te groeien tot een aanpak die net zo populair wordt als Scrum en Agile dat nu reeds zijn

Rerserveer boek

Klik hier om dit boek te reserveren. 

Waardeer dit blogbericht:
0

Hans van der Loo is expert op het gebied van energiek veranderen. Als adviseur, publicist en spreker richt hij zich op het bevorderen van de kracht waarmee mensen, teams en organisaties in beweging te komen teneinde uitzonderlijke prestaties te realiseren. In het verleden werkte hij onder meer bij &Samhoud en Pentascope. Tegenwoordig is hij medeoprichter en eigenaar van betterday en EnergyFinder. Dit bureau is gespecialiseerd in de realisatie van krachtige en kortcyclische gedragsveranderingen en prestatieverbeteringen ('in 90 dagen veranderen met de spirit van een start-up'). Hans van der Loo is schrijver van de boeken 'Kus de visie wakker', 'We hebben er zin in', 'Energy Boost' en 'Vaart maken'.


linkedin hover 32 twitter hover 32

Reacties