28
aug

Gratis Preboek: Innoveerkracht

Geplaatst door op in Boeken
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 18920
  • 0 reactie
  • Afdrukken

In september 2013 verscheen het boek ´Innoveerkracht´ van Guido van de Wiel en Remco Mostertman, waarin 12 visionairs hun visie geven op nieuw leiderschap en sociale innovatie. Innoveerkracht betekent meer productiviteit, maar ook meer aanpassingsvermogen aan veranderende omstandigheden, met oog voor mens én maatschappij.

De kern van ieders gedachtegoed wordt onderbouwd met inspirerende voorbeelden uit de praktijk. We zoeken daarbij naar de veranderende rol van HR. HR wordt steeds meer een perspectief om naar een organisatie te kijken in plaats van een afdeling. 'Innoveerkracht' is geschreven voor iedere (HR-)manager die duurzaam wil organiseren.

Guido van de Wiel verzorgt de interviews en introduceert de term Innoveerkracht: een combinatie van innovatie en veerkracht. Juist deze combinatie dekt de lading van de gezamenlijke boodschap die de visionairs geven, ieder vanuit hun eigen invalshoek. Innoveerkracht betekent meer productiviteit, maar ook meer aanpassingsvermogen aan veranderende omstandigheden, met oog voor mens én maatschappij.

Bestel boek of download preboek

Klik hier om het boek te bestellen of klik op onderstaande button om alvast drie visies over nieuw leiderschap en sociale innovatie te lezen. Benieuwd naar nog meer Innoveerkracht? Lees dan de serie blogs van Guido van de Wiel over dit thema.

button-preboek

  

Waardeer dit blogbericht:

Communitybuilder, business developer en serial entrepeneur.


Creëert beweging. 


 linkedin hover 32twitter hover 32

Reacties