10
juni

Oproep: Schrijf een recensie over het Kantelingsalfabet

Geplaatst door op in Boeken
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 3200
  • 0 reactie
  • Afdrukken

In ruil voor het schrijven van een recensie, verloten HRcommunity en uitgever en auteursplatform 'De Alfabetboeken', twee exemplaren van het Kantelingsalfabet.

Over het boek

Deze uitgave uit de reeks van De Alfabetboeken is een unieke co-creatie van meer dan honderd auteurs, partners en organisaties die allen belangeloos meewerkten met als uitgangspunt het motto ‘verandering begint met delen’.

In meer dan negentig verhalen staan voorbeelden van persoonlijke en professionele kantelmomenten. Hoofdthema’s zijn: persoonlijk kantelen, samenleving, onderwijs en organisatievernieuwing.

Lees hier Organisatiehark, het verhaal dat Tom Haak schreef voor het Kantelingsalfabet en houd HRzone in de gaten want de komende tijd zullen we drie hoofdstukken uit het Kantelingsalfabet publiceren.

Het auteursteam

Het auteursteam van deze bundel bestaat onder andere uit Jan RotmansGuido van de WielNynke Schaaf, Richard van der LeeSabine van BaalHenkjan SmitsBruno RouffaerCrystal Kwee en Arko van Brakel

Schrijf een recensie

Wil je een recensie schrijven over het Kantelingsalfabet? Meld je hier aan en kom in aanmerking voor één van de twee gratis exemplaren.

Waardeer dit blogbericht:
0

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32