11
nov

De Cubrix - Zicht op organisatieontwikkeling en performanceverbetering

Geplaatst door op in Boeken
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2845
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Ervaart u dat vertrouwde wijzen van werken niet langer effectief zijn, soms zelfs averechts werken? Zou u daarom een beter inzicht willen hebben in de complexiteit van organisatieontwikkeling en performanceverbetering? Wenst u een scherper beeld van organisatiedynamiek en een overzicht van verandermethoden die écht werken? Zo ja, dan is dit boek voor u geschreven!

Dit boek lanceert een nieuw geïntegreerd, alomvattend bedrijfskundig raamwerk - de Cubrix - dat leidinggevenden en professionals een spectrum biedt aan organisatieontwikkeling en inzicht geeft in de mogelijkheden voor performanceverbetering.

Wanneer u de structuur, inhoud en dynamiek van de Cubrix leert toepassen dan kun u bepalen...
- welke organisatie-inrichting het meest geschikt is
- welke cultuur de ambities van een organisatie stimuleert of afremt
- welke leiderschapsstijl of type strategie het beste werkt
- welke vaardigheden en kernkwaliteiten het meest aansluiten
- welke verbeteringsmogelijkheden het best renderen
- welke besturingsvorm overeenkomt met de aard van de uitdagingen en ambities van uw organisatie en nog veel meer!

In welke ontwikkelfase uw organisatie zich ook bevindt, met 'De Cubrix' heeft u een uitstekende basis om de effectiviteit van uw (project)organisatie gericht te verbeteren.

Bestel boek

Klik hier om het boek te bestelen.

 

Waardeer dit blogbericht:
0

Marcel van Marrewijk (1959) is een generalist die mensen en organisaties ondersteunt in hun transities van macht- en beheersinggerichte werkwijzen naar nieuwe, verbindende en meer mensgerichte manieren van werken. Overigens met respect en waardering voor de kwaliteiten die in de traditionele organisatievormen zijn opgebouwd. Marcel onderzoekt, creëert, spreekt, traint en publiceert. Als ondernemer is hij fan van blue oceans en betrokken bij verschillende waardeninnovaties. Marcel is (mede)eigenaar van meerdere BV's, zoals Research to Improve, NWLRN [NieuwLeren] en Virtu et Fortuna. Hij is strategisch partner van Eforis, is betrokken bij Koplopers in de Zorg en het AI-100 actieleerproject over strength based change.


Sinds zijn betrokkenheid bij een internationaal onderzoek naar maatschappelijk verantwoord ondernemen voor de Europese Commissie in 2001, ontwikkelt van Marrewijk een visie op de fasegewijze ontwikkeling van mens, maatschappij en organisatie. Zijn kennis en ervaring is beschreven in de "Cubrix, zicht op organisatieontwikkeling en performanceverbetering."


Voorheen was Marcel vijf jaar verantwoordelijk voor Great Place to Work Institute Nederland en was hij werkzaam als kwaliteitskundige bij KDI/ Schouten & Nelissen, programmamaker bij Rotterdam School of Management en plaatsvervangend hoofd en congresorganisator bij Erasmus Forum. Hij studeerde in 1988 af als econoom, eveneens bij de Erasmus Universiteit.


linkedin hover 32   twitter hover 32

Reacties