24
okt

Dagelijks innoveren

Geplaatst door op in Boeken
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 1989
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Bent u op zoek naar simpele en praktische adviezen om uw team, afdeling of organisatie innovatiever te laten zijn? Zoekt u naar mogelijkheden om de ideeën in uw organisatie intensiever te benutten? Wilt u een effectieve innovatiestrategie ontwikkelen? Vraagt u zich af wat de rol van HRM hierin kan zijn?

Dit boek biedt u in korte hoofdstukken hiervoor een schat aan concrete tips waar u direct mee aan de slag kunt. Sla het boek open en lees een willekeurig gekozen hoofdstuk. U krijgt gegarandeerd ideeën voor innovatiegerichte acties. Voorts biedt het boek u inzicht in de 5 belangrijke stappen voor het bouwen aan een permanente innovatiekracht in uw organisatie.

Bestel boek

Klik hier om het boek te bestellen.

Waardeer dit blogbericht:
0
Getagged in: Innovatie Organiseren

Prof.dr. Jeff Gaspersz is als hoogleraar innovatie verbonden aan Nyenrode Business Universiteit. Hij verzorgde voor ruim 250 organisaties presentaties en masterclasses over het versterken van innovatiekracht en het vinden en benutten van nieuwe kansen. Jeff schreef 28 boeken over vernieuwingsprocessen. Zijn meest recente boek is Dagelijks Innoveren, versterken van innovatiekracht in 5 stappen (Idea Seeding Books, 2013). Blogs en downloads op zijn website: www.jeffgaspersz.nl 

Reacties