13
mei

Exclusieve workshop User Adoption Strategies door Michael Sampson

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 24372
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Onderzoek wijst uit dat slechts 11% van de functionaliteit van software (zoals Microsoft Office 365/SharePoint of IBM Connections) werkelijk wordt gebruikt. De belangrijkste reden voor deze zeer lage adoptiegraad ziet de organisatie Silverside in de te technische implementatie van deze platformen.

Het implementeren van een samenwerkingsplatform is echter een mensgeoriënteerde uitdaging. En dat vereist nu eenmaal een compleet andere implementatie aanpak. Vandaar dat Silverside afgelopen jaren de 3G implementatie-methodiek heeft ontwikkeld om te komen tot 84% tevreden gebruikers. Deze methode is gebaseerd op het gedachtengoed van grootdenkers als Simon Sinek, Carl Gustav Jung, David Allen en Michael Sampson. Deze laatste guru haalt Silverside deze zomer vanuit Nieuw Zeeland exclusief naar Nederland voor een workshop over gebruikersadoptie!

Sampson2015banner

Vanuit de filosofie "Haal eruit wat erin zit" gelooft Silverside in het beter benutten van bestaande implementaties: "Aangezien wij overtuigd zijn dat ook uw samenwerkingsomgeving een hogere acceptatiegraad kan gebruiken nodigen wij u voor de workshop User Adoption Strategies." Deze Engelstalige workshop is kleinschalig (maximaal 25 deelnemers), interactief en techniek onafhankelijk (toepasbaar voor IBM, Microsoft, alsook andere platformen).

Workshop: User Adoption Strategies by Michael Sampson
Datum & tijd: 10 of 11 juni 2015 van 09:00 tot 17:30
Locatie: Rivium Quadrant 75-5, Capelle a/d IJssel

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden voor de workshop.

Waardeer dit blogbericht:
0
Getagged in: Technologie Trends

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32