16
okt

HR maakt zich klaar voor de toekomst! ‘Het is niet voor je personeel, maar mét je personeel.’ 

Geplaatst door op in Artikelen
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2837
  • 0 reactie
  • Afdrukken

De jaarlijkse HR Talent of the Year awards zijn vol aan de gang, wat betekent dat we weer overstroomd worden door de ideeën en kennis van jonge HR-talenten. Zij zijn ten slotte de toekomst van ons vak.

Als opdracht voor de kwartfinale gaf AON de deelnemers de opdracht: Om competitief te blijven, moeten organisaties continu innoveren. Een belangrijk onderdeel van deze innovatie is het digital ready maken van de organisatie. In onze whitepaper  staat onder andere een stappenplan voor het bereiken van digital transformation en wat de rol van HR hier binnen is. Geef van stap 1 en 2 uit de whitepaper aan of jij dit ook ziet als een belangrijke stap tot digital readiness en zo ja, hoe jij dit zou aanpakken binnen een organisatie, aanvullend op of anders dan wat AON noemt. Zo nee, wat zou je dan doen?

Omdat we graag van iedereen leren en iedereen de kans willen geven om van elkaar te leren, delen we in dit artikel de belangrijkste inzichten uit de inzendingen van de HR-talenten.

Lees verder

Waardeer dit blogbericht:
0
Getagged in: HRD HRtech Ontwikkeling

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32

Reacties