17
nov

Zeven HR starters en young professionals vrijdag in de finale

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2381
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Voor inmiddels het derde jaar organiseren HRcommunity en P&Oactueel de HR talent of the Year verkiezing. De uitreiking van de awards, bedoeld om jonge HR talenten (zowel starters als young professionals) te stimuleren, vindt op 20 november plaats bij AFAS te Leusden.

Momenteel ronden zeven genomineerde kanshebbers op de awards een business case af, die zij tijdens de finale zullen presenteren voor een volle zaal, de pers en de jury. Aan het einde van deze dag worden de verschillende prijzen uitgereikt binnen twee categorieën: HR starters (HR starter of the Year’) en HR young professionals (HR young professional of the Year).

Bij de awards draait het om talent, innovatie en verbinding. Talent alleen is niet voldoende. Het vraagt visie, ondernemerschap en impact om vernieuwende keuzes te maken en de weg vrij te maken naar de top van HR Nederland.

Consultancy.nl publiceerde een nieuwsbericht met een beschrijving van de kandidaten. Lees het volledige bericht via deze link

De finale bijwonen

Wil jij bij de finale zijn? Klik dan hier en schrijf je gratis in.

Beeld: Unsplash.com

Waardeer dit blogbericht:
0

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32