01
apr

Webinar jong talentmanagement en flexibilisering: 7 manieren om duurzaam resultaat te boeken met jonge talenten

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 3294
  • 0 reactie
  • Afdrukken

De vraag naar jonge, hoogopgeleide mensen is groot. Veelgehoorde vragen zijn: Waar vinden we de juiste mensen en hoe behouden we ze voor onze organisatie? Ik heb het druk en wil niet teveel tijd kwijtraken aan inwerken. Hoe krijgen ze snel vleugels? Antwoorden op deze en andere vragen krijg je op 14 april op het webinar georganiseerd door Adviestalent.

Meldjehieraan

In dit webinar krijg je inzicht in de zeven manieren om duurzaam resultaat te boeken met jonge talenten.

Adviestalent schetst de belangrijkste trends en benadert het thema vanuit het model over professionele identiteit. Machiel Willemsen en Antonia van Houdt bieden concrete handvaten voor de werkpraktijk van de manager. Michiel Schoemaker levert via een video-interview een korte bijdrage. Daarnaast geldt voor de deelnemers: Stel je vragen real-time, reageer op prikkelende stellingen en discussier met andere deelnemers. Neem concrete toepassingen mee voor je eigen werkpraktijk.

 

 

Webinar: Adviestalent l 14 april 2016

Datum: 14 april

Tijd: 10:00 uur – 10:45 uur

Door: Antonia van Houdt, talentmanager Adviestalent; Michiel Schoemaker, voormalig hoogleraar Talentmanagement en Machiel Willemsen, organisatieadviseur en trainer Adviestalent Academy.

Kosten: Deelname is gratis

Schrijf je hier in

 

Waardeer dit blogbericht:
0

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32