18
dec

Talent de Ruimte 2014 - Doet u mee?

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 3361
  • 0 reactie
  • Afdrukken

In 2013 is de broedplaats Talent de Ruimte van start gegaan met gepassioneerde talentmanagers uit meer dan 50 organisaties. Om van elkaar te leren hebben wij zowel tijdens inspirerende plenaire bijeenkomsten als in werkgroepen ervaring en kennis uitgewisseld. Zo zijn we te gast geweest bij de deelnemende organisaties Microsoft, Ministerie van Defensie, E-Office en Achmea.

De thema's waar de deelnemers aan gewerkt hebben zijn o.a. Generaties, Cultuur, Leren & Opleiden, Netwerk, Internationaal en Mobiliteit. Het is mogelijk bij een van deze thema's aan te sluiten of een nieuwe werkgroep te starten.

Talent de Ruimte 2

Graag willen we dit initiatief in 2014 voortzetten met ook weer nieuwe deelnemers. Is talent management een speerpunt in uw organisatie of wilt u met talent management aan de slag en leren van anderen? Bent u bereid kennis te delen en samen te werken aan kennis verspreiding binnen de broedplaats en daarbuiten? Dan nodigen wij u van harte uit!

De plenaire bijeenkomsten worden gehouden op:

  • Dinsdag 4 februari van 12.30-17.30 uur
  • Maandag 19 mei van 12.30-17.30 uur
  • Maandag 15 september van 12.30-17.30 uur
  • Maandag 24 november van 12.30-17.30 uur


Aanmelden en informatie

Klik hier om u aan te melden of voor meer informatie over de broedplaats.

Ik wens u een talentvol 2014!

 

Waardeer dit blogbericht:

Daphne's passie is een bijdrage leveren aan duurzame ontwikkeling van mens en organisatie. Zij draagt o.a. aan de volgende vraagstukken bij: het in kaart brengen van de cultuur en ontwikkelperspectieven, het uitlijnen van individuele talenten met team- en organisatie doelen; het versterken van het organiserende en lerende vermogen in samenwerking; het aanspreken en openen van groeibereidheid in ontwikkeltrajecten. En altijd met toekomstbestendigheid van mens en organisatie als lange termijn focus. Daarnaast leidt zij andere professionals in duurzaam ontwikkelen op. Daphne maakt op heldere wijze inzichtelijk wat er speelt en weet mensen op organische wijze mee te nemen in de gewenste richting.


  

Reacties