09
sept

Nieuwsupdate HRtalent of the Year

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 6774
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Deze week is bekend geworden welke talenten kans maken op de felbegeerde titel 'HR Talent of the Year 2014'. In de categorie starters strijden deze toppers tegen elkaar. Wie het elkaar lastig gaan maken in de Young Professional competitie zie je hier.

Procedure

Op 16 oktober a.s. is de halve finale. Onder toeziend oog van de jury werken de talenten gezamenlijk aan een business case. Vervolgens worden alle deelnemers ook nog aan de tand gevoeld tijdens een persoonlijk gesprek. Maar zover is het nog niet. De HR leiders van de toekomst moeten nu eerst hun visie op actuele HR thema's op papier zetten. De vijftien kandidaten die dat het beste doen gaan door naar de volgende ronde.

Prijzen

Een pittige wedstrijd? Zeker! Maar als je naar de prijzen kijkt is deze strenge procedure niet meer dan logisch. Behalve een opleiding bij ICM is er zelfs een baan bij Effectory te winnen.

Tickets

Wil je aanwezig zijn van bij dit mooie initiatief? Dat kan! Boek hier vast een ticket voor de finale op 14 november in het theater van de hoofdsponsor AFAS.

 

 

Waardeer dit blogbericht:
0
Getagged in: Talentmanagement

Reacties