01
juli

Nieuwsupdate HRsummerschool en HRtalent of the Year Awards

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 16619
  • 0 reactie
  • Afdrukken

De vakantie staat bijna voor de deur en dat betekent dat de HRsummerschool eraan komt. Bovendien zijn we voor de HRtalent of the Year Awards nog op zoek naar talenten. In dit nieuwsbericht geven we een update van de laatste stand van zaken over de summerschool en vertellen we je meer over de mogelijkheid om een talent te nomineren.

HRsummerschool

Op 22, 23 en 24 juli organiseren we voor de derde keer de HRsummerschool. Het thema van dit jaar is 'De toekomst van werk'. Vragen die aan de orde komen, zijn bijvoorbeeld: Is er straks nog wel een HR-afdeling en hoe ziet die er dan uit? Hoe kun jij je het beste voorbereiden om die rol goed te pakken? Kortom; na de summerschool ben je een HR-adviseur van de toekomst!

We hebben een gevarieerd programma samengesteld met workshops en interessante sprekers, maar er is ook een coach aanwezig en dit jaar hebben we zelfs voor het eerst een bedrijfsdichter.

Zien we je de 22e?

Wanneer: woensdag 22 juli 2015 | 09.00 uur - Vrijdag 24 juli 2015 | 20.00 uur
Waar: Landgoed Zonheuvel, Doorn
Kosten: € 375,- (excl. btw) o.b.v. een tweepersoonskamer
Klik hier voor meer informatie en inschrijven.

HRtalent of the Year Awards

Deze jaarlijkse competitie die wij samen met P&O actueel organiseren, is ook weer van start gegaan. Vanaf nu tot en met september kun je een starter of young professional nomineren (of jezelf natuurlijk). In september maken wij de genomineerden bekend en deze kwartfinalisten ontvangen vervolgens een schriftelijke opdracht. De talenten die deze opdrachten het best maken, gaan door naar de volgende ronde en bovendien publiceren wij deze opdrachten. In november wordt de business case afgerond en presenteren de talenten deze aan een volle zaal, de pers en de jury. Aan het einde van deze dag worden de verschillende prijzen verdeeld en wordt het talent uitgeroepen in de categorie HRstarter en young professional. De eerste prijs in de categorie Young Professionals is deelname aan het HR Development Program van RvdB. De eerste prijs voor de starters is... een baan! Nieuwsgierig welke topwerkgever de baan dit jaar weggeeft? Houd de website goed in de gaten.

Ben jij of ken jij het HRtalent of the Year? Nomineer deze persoon dan nu door hier te klikken!

Waardeer dit blogbericht:
0
Getagged in: Talentmanagement Trends

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32