17
nov

Michèle Smeele en Jasmijn Koets winnen HR Talent of the Year 2014!

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 3985
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Afgelopen vrijdag vond de finale van HR Talent of the Year 2014 plaats bij AFAS in Leusden. De eerste plaats in de categorie Young Professionals is gewonnen door Jasmijn Koets van Randstad. Michèle Smeele, winnaar in de categorie Starter ging naar huis met een baan bij Effectory.

hr-talent-of-the-year-start-2014Zeven zenuwachtige kandidaten melden zich afgelopen vrijdag bij het kantoor van hoofdsponsor AFAS. Ze hadden allemaal de opdracht gekregen om hun ideale team samen te stellen. Daarbij waren geen regels. En dat was goed te merken in de diversiteit; waar de één team specialisten van twitter had gehaald, had de ander studiegenoten gevraagd om te ondersteunen. De meest opvallende keuze was gemaakt door Anne-Marije Buckens van 50 company. Zij had als statement klanten van boven de 50 meegenomen. En met resultaat. Het bezorgde haar aan het einde van de dag de tweede plaats in de categorie Young Professionals.

De eerste plaats in de categorie Young Professionals ging echter naar Jasmijn Koets van Randstad. De jury gaf aan dat de verschillen klein waren maar dat Jasmijn het uiteindelijk heeft gewonnen om haar echte HR aanpak en oplossing. Jasmijn gaat naar huis met een prachtige opleiding naar keuze van ICM.uitreiking-prijzen

In de categorie starter was ook dit jaar de prijs spectaculair. Michèle Smeele ging naar huis met een baan bij Effectory.

De HR Talent of the Year Awards is een jaarlijks initiatief van HRcommunity en P&Oactueel. Zij bieden HR helden en voorbeelden van nu en de toekomst een podium.

Waardeer dit blogbericht:
0

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32

Reacties