23
nov

Laurence van Tuijl en Irma Vermeulen winnen HR talent of the Year Awards 2015!

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 3400
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Afgelopen vrijdag was de finale van de HR talent of the Year Awards 2015. Voor drie HR starters en vier young professionals een spannende dag; de strijd om de titel HR talent of the Year. De eerste prijs in de categorie starters ging naar Laurence van Tuijl: een baan als junior HR adviseur bij De Brauw Blackstone Westbroek. In de categorie young professionals won Irma Vermeulen: deelname aan het HR Development Program van RvdB.

De casuïstiek

De finale begon in de ochtend in het prachtige theater van hoofdsponsor AFAS met een case voor de starters en de young professionals. RaymakersvdBruggen bracht de case voor de young professionals in: Wat is jouw visie op beoordelen en belonen? Hoe zouden wij onze interim professionals kunnen beoordelen en belonen op een manier die past bij deze tijd? De starters werkten aan een case ingebracht door Mara Metselaar, winnares van de verkiezing in 2013 en werkzaam bij de De Brauw Blackstone Westbroek. De centrale vraag van de case: Hoe kan De Brauw innovatie stimuleren?

Stel je eigen team samen

Voorafgaande aan de finale werden de finalisten uitgedaagd om zelf een team samen te stellen. Een mooie manier om de juiste mensen om je heen te kiezen die je verder brengen in je carrière. Dit zorgde voor een mix van teamleden: collega’s, experts uit het vakgebied en vrienden.

De winnaars

Na een goede voorbereiding presenteerden de zeven finalisten hun resultaten aan de jury en het publiek. Een impressie hiervan zie je in de Storify. De young professionals kozen er unaniem voor om beoordeling en beloning bij de interim professionals zelf neer te leggen. Een mooie en gewaagde keuze. In de uitwerking waren er verschillen. In de presentaties van de starters was de diversiteit groter, al waren ze er allen over eens dat een top-down benadering niet gewenst is bij het aanwakkeren van innovatie.

In de categorie young professionals ging Irma Vermeulen naar huis met de eerste prijs! Op twee stond Joyce Haamans en de derde prijs ging naar Wouter Hofstede.

De HR starter van het jaar is Laurence van Tuijl! Laura Breugem won de tweede prijs, Annemieke de Hoop de derde en Carlijn Tijssen kwam op de vierde plek. Met welke prijzen de winnaars naar huis gingen, lees je hier

Een sfeerimpressie

Waardeer dit blogbericht:
0

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32