27
juli

HRtalent of the Year Awards: Win een baan als junior HR adviseur bij De Brauw

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 16885
  • 0 reactie
  • Afdrukken

We vertelden al eerder dat de competitie, georganiseerd door HRcommunity en P&Oactueel, voor de HRtalent of the Year Awards weer van start is gegaan. We maakten toen bekend dat de eerste prijs in de categorie Young Professionals deelname is aan het HR Development Program van RvdB. Inmiddels weten we ook wat de eerste prijs is voor de starters: een baan als junior HR adviseur bij De Brauw Blackstone Westbroek!

Procedure

Vanaf nu tot en met september kun je een starter of young professional nomineren (of jezelf natuurlijk). In september maken wij de genomineerden bekend en deze kwartfinalisten ontvangen vervolgens een schriftelijke opdracht. De talenten die deze opdrachten het best maken, gaan door naar de volgende ronde en bovendien publiceren wij deze opdrachten. In november presenteren de talenten hun business case aan een volle zaal, de pers en de jury. Aan het einde van deze dag maken we bekend wie ervandoor gaan met de prijzen in de categorie HRstarter en young professional. 

Ben jij of ken jij het HRtalent of the Year? Nomineer deze persoon dan nu door hier te klikken! Sponsor worden? Dat kan natuurlijk ook! Neem dan contact met ons op en we vertellen je meer over de mogelijkheden.

'Voor het eerst word je als starter beoordeeld op je professionaliteit. Daar krijg je gedurende het hele traject voortdurend feedback over. Dat is heel leerzaam.' 

Michèle Smeele winnares bij de starters in 2014.

'Deze wedstrijd is bij uitstek een slimme manier om de beste mensen aan boord te krijgen'.

Dagvoorzitter Anke Wiersma, MKB Krachtcentrale

Beeld: deathtostockphoto.com

Waardeer dit blogbericht:
0
Getagged in: Talentmanagement

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32