30
sept

HRtalent of the Year 2014: Halve finalisten zijn bekend

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2389
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Maandag is bekend gemaakt welke 11 Young Professionals en welke 16 HR Starters door mogen naar de halve finale van HR Talent of the Year 2014. Bekijk wie er door zijn naar de halve finale!

HRcommunity en P&Oactueel organiseren ieder jaar de HRtalent of the Year Awards. Ook dit jaar strijden HR Starters en Young Professionals om de felbegeerde titel: HRtalent of the Year.

Vorige week werd bekend welke kandidaten genomineerd zijn als starter en young professional voor HRtalent of the year. Benieuwd wie dat zijn? Dat kun je hier en hier lezen.

Halve finalisten

De genomineerden hebben inmiddels hun visie op papier gezet en de jury heeft de beste kandidaten geselecteerd die doorgaan naar halve finale. De jury gaf aan dat het geen gemakkelijke opgave was om de beste visies eruit te halen. 'De kandidaten hebben hard gewerkt en er zitten echte toppers tussen', aldus Laura Kerckhoffs, Marketing Manager van AFAS.

Bekijk hier alle halve finalisten en hun visiedocument.

Op 16 oktober strijden de overgebleven kandidaten samen op het hoofdkantoor van Yacht om een plekje in de finale. Dat doen ze door te werken aan een business case. Uiteindelijk zal op 14 november bekend worden gemaakt wie er vandoor gaat met de hoofdprijs: Een opleiding bij ICM en een baan bij Effectory.

Wil jij bij de finale zijn? Dat kan! Meld je dan aan via http://bit.ly/1uSo5sg. Misschien word je dan wel zo enthousiast dat jij volgend jaar gaat strijden voor een plekje op het podium.

 

Waardeer dit blogbericht:
0

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32

Reacties