20
okt

HRtalent of the Year 2014: finalisten zijn bekend

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 3200
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Afgelopen donderdag, 16 oktober, was het zover; de halve finale van HR Talent of the Year 2014. Zesentwintig zenuwachtige kandidaten melden zich rond 9 uur op het hoofdkantoor van Yacht voor een ontbijt met de jury.

Na een welkomstwoord en een voorstelrondje gingen de deelnemers aan de slag met een business case van MKB Krachtcentrale. En dat was geen makkelijke opgave. Aan reguliere hr-instrumenten en bewezen oplossingen hadden de talenten niets. Er werd gevraagd naar nieuwe manieren van organiseren en ondernemen. Met succes. In de pitches spraken de deelnemers over verbinding, ondernemerschap en sociale innovatie.

Na de lunch werd bekendgemaakt welke zes starters en zeven young professionals door gingen naar de volgende ronde. Daar wachtte hen een pittig gesprek over vaardigheden, visie en persoonlijkheid. Waar de één het een fantastische ervaring vond, kwam de ander onzeker uit de jurykamer. Maar ze waren het allemaal over één ding eens; zo'n gesprek zet je wel weer even op scherp en dwingt je te na te denken over wie je bent en waar je voor staat.

De finalisten

De evaluatie was pittig. Wie staat in de finale op 14 november in het AFAS theater in Leusden? Bekijk hier de finalisten.

Zelf de finale bijwonen? Dat kan. Boek hier je tickets.

Waardeer dit blogbericht:
0
Getagged in: Talentmanagement

Reacties