30
juni

HRsummerschool: Terugblik oud-deelnemers

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2714
  • 0 reactie
  • Afdrukken

De HRsummerschool staat al weer bijna voor de deur; over mindere dan een maand is het al zo ver. Twijfel je nog? Lees dan de testimonials van deze oud-deelnemers. 

RemcoJansen

Remco Jansen: de HRsummerschool is de enige juiste keuze!

'Het onderwerp van de editie in 2015 trok mij aan: 'De toekomst van werk en de rol van HR'. Samen met Albert Witjes (oud studiegenoot en vriend) hebben we ons toen ingeschreven. We keken er naar uit om drie dagen lang met andere Young HR professionals op te trekken en met hen en de sprekers over ons vakgebied te praten. Voor mij persoonlijk zijn deze drie dagen een verrijking voor mijn visie op het vakgebied geweest. Tegelijkertijd ontmoet je veel nieuwe mensen en bouw je daarmee aan je verdere netwerk. Ben je op zoek naar een stukje verdieping en verbreding van je HR kennis en met andere young professionals sparren over dit mooie vakgebied? Dan is de HRsummerschool de enige juiste keuze!'

CheyenneMissler

Cheyenne Missler: grote aanvulling op mijn kennis

'De summerschool 2015, wat heb ik ervan genoten. Helaas maar twee van de drie dagen omdat ik zelf een beetje ziek was waardoor ik de eerste dag niet kon komen. Een plezier om naartoe te gaan en ook echt heel leuk om te doen. Ik kijk er zeer zeker positief op terug. Heb hele leuke mensen leren kennen en vooral heel veel kennis opgedaan, nieuwe inzichten leren kennen en mogen sparren met andere young professionals en professionals over hoe zij tegen bepaalde dingen aan kijken. Ik heb het als een grote aanvulling op mijn kennis gezien en heb mezelf ook een beetje leren kennen. Je haalt het beste in jezelf en in anderen naar boven en bovenal leert van elkaar. Wat mij het meeste is bij gebleven is dat iedereen het leuk heeft met elkaar en dat iedereen van elkaar kan leren en dat niemand alles weet. Daarnaast zijn en blijven HR mensen gewoon hele fijne mensen om mee om te gaan.
De kracht van deze dagen zit hem in het feit dat er allerlei verschillende mensen bij elkaar komen met andere inzichten. Dat is iets waar wij in de dagelijkse HR praktijk ook mee te maken krijgen. En niet te vergeten we werken met en voor mensen en dat is waar het deze dagen ook om draait. Je denkt met zijn allen out of the box en je komt in aanraking met thema's waar je niet altijd mee in aanraking komt. Je leert jezelf kennen in wat je kan en wat je leuk vind en je bekijkt alles door een andere bril, tenminste dat is mijn ervaring.

De summerschool kan ik aan iedereen aanraden. Waarom? Omdat het gewoon een hele leuke ervaring was om al deze verschillende mensen te leren kennen en om te zien dat we allemaal passie hebben voor hetzelfde vak maar een heel ander onderdeel. Dat blijft nog steeds heel bijzonder en echt super leuk. We werken namelijk als het goed is allemaal met passie in HR en hoe leuk is het dan om met anderen samen te zijn die dezelfde passie delen? Voor iedereen die een leuke ervaring wil met andere professionals en eens lekker wil sparren met anderen, of gewoon een hoop lol wil maken, meld je aan voor de summerschool want ik weet zeker dat je erna net zo positief bent over de summerschool als ik!'

GosseHeusen

Gosse Heusen: de kracht van HRsummerschool zit in de verschillende mensen met verschillende visies en achtergronden 

'De summerschool heeft meer dan alleen m'n verwachtingen waargemaakt. Het zowel bespreken van en discussiëren over interessante HR vraagstukken met alle deelnemers en sprekers als ook het gezamenlijk dineren en verblijven is mij erg goed bevallen.

Het waardevolle aan de summerschool vond ik dat sprekers zich uitsproken over verschillende thema's die betrekking hadden tot één hoofdonderwerp en dat wij, als deelnemers, hier meteen mee aan de slag gingen. Dan wel een presentatie geven dan wel discussiëren.

Ik raad anderen aan om zich in te schrijven wanneer zij het interessant vinden of wanneer er de behoefte is om met mensen vanuit verschillende kanten uit HR te discussiëren over verschillende HR vraagstukken. Waar ik nog het meest aan terug denk, naast de interessante thema's en presentaties die voorbij kwamen, is misschien wel dat gedurende het verblijf de groep steeds hechter werd.

De kracht van de HRsummerschool is dat mensen met verschillende achtergronden hun visie of hun idee uitspreken over verschillende thema's en dat deze verschillende zienswijzen deze dagen zo interessant maken.'

Meer weten?

Dit jaar gaat de HRsummerschool er net even iets anders uitzien dan voorgaande jaren; we organiseren een heuse hackathon! Wil jij aan de slag met een concrete case, namelijk de HRtower? Meld je dan nu aan! Heb je een collega die je deze unieke ervaring gunt? Twijfel dan niet langer en neem direct contact met ons op. 

beeld: pexels

Waardeer dit blogbericht:
0