07
nov

HR Talent of the Year: halve finale

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 3780
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Vrijdag 4 november was de halve finale van de HR Talent of the Year verkiezing. Lees hier meer over de dag, de serious game 'Relodi' en vergeet vooral niet je stem uit te brengen!

Vrijdagochtend vroeg kwamen er twintig gespannen halve finalisten binnen bij het vernieuwde hoofdkantoor van sponsor Yacht. De Rvdb serious game 'Relodi' bepaalt wie op 18 november verder mag strijden in het theater van hoofdsponsor AFAS Software in de finale van HR Talent of the Year. Een begeerde plek want behalve een prachtig podium zijn onder meer een development programma van Rvdb of een opleiding naar keuze bij de Trainers Academie te winnen.

Spoedvergadering

Na het voorstellen van de jury en de acteurs van Rvdb gingen de deelnemers groepjes aan de slag. Doel was om aan het einde van de dag een advies te presenteren aan het MT van Relodi. Zonder al teveel weg te geven over de inhoud van de game, waren er allerlei elementen die de deelnemers enorm op de proef stelden; MT leden waren het oneens, er waren roddels en achterklap en bij de koffieautomaat was het net een echt bedrijf; daar werden de echte beslissingen genomen. De climax werd bereikt toen er een spoedvergadering werd ingelast; zelden hebben wij bij een halve finale talenten zo zien zweten.

Na een welverdiende borrel kwam de jury met haar oordeel; deze 8 toppers gaan naar de finale op 18 november. Gefeliciteerd Ilham, Moniek, Rob, Else, Evelien, Jessica, Tomer en Jolke!

De jury benadrukte dat iedere aanwezige een topprestatie heeft geleverd. Het is dan ook maar goed dat ook op de afvallers nog tot en met 17 november gestemd kan worden voor de publieksprijs. Dat hebben ze meer dan verdiend! 

Bekijk de visies en breng je stem uit!

Opdracht afbeelding 1 4 finale HRtoty 2016

We hebben alle visies van de halve finalisten voor je verzameld zodat je die nog eens kunt bekijken. Stemmen kan nog tot en 17 november. Wil jij jouw favoriet komen aanmoedigen? Dat kan ook! Meld je hier aan voor de finale van de HR Talent of the Year!

De deelnemers moesten aan de hand van de illustratie hun toekomstbeeld van HR schetsen. Bekijk hier de visies  van Moniek van Beckhoven, Ilham El Khayari, Else de Boer, Sylvia van der Kall, Evy van Gool, Rob Timmers, Margit de Koning, Maaike Spelt, Charlotte Rulo, Dina Blom, Hendrik Noten, Liza van Megen, Jolke Roozen, Jenny Epke, Tomer KedarMargje KnaapenMandy Bastiaenen, Evelien Jansen en Jessica Revet.

Storify

Meer zien over de halve finale? Dat kan ook! Bekijk hier de storify: 

Waardeer dit blogbericht:
0
Getagged in: HRD Talentmanagement Trends

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32